01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Office Party From Hell

1 MIN READ

Campaign of the Day: Office Party From Hell

Campaign of the Day: Office Party From Hell

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η DDB Μελβούρνης συνεργάστηκε με την Funlab, τη μεγαλύτερη εταιρεία ψυχαγωγίας και διασκέδασης με δεκάδες venues σε ολόκληρη την Αυστραλία -από amusement parks και bowling μέχρι χώρους για πάρτι- για να ενθαρρύνουν τις αυστραλιανές επιχειρήσεις να αφήσουν πίσω τους οποιαδήποτε ιδέα για πάρτι στο γραφείο.

Για το λόγο αυτό δημιούργησε μια καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ιδιαίτερα έμφαση στο LinkedIn, με τίτλο “Office Party from Hell”, όπου αποτυπώνεται ένα σκηνικό πλασματικής διασκέδασης. Για να γίνει ακόμη πιο έντονη η αίσθηση αυτή, χρησιμοποιήθηκε υλικό παραγόμενο από την τεχνητή νοημοσύνη, αξιοποιώντας τη νέα γενιά της τεχνολογίας Text to Video.

Το τηλεοπτικό σποτ, με ένα jingle από τον συνθέτη Terry Mann από τη Μελβούρνη, χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να καταρρίψει έναν προς έναν τους μύθους που κυριαρχούν σχετικά με τα “καταπληκτικά” εταιρικά πάρτι, ενίοτε τους παρωδεί ή και τους γελοιοποιεί. Όλα, προκειμένου να δείξει ότι δεν χρειάζεται η διασκέδαση να είναι ψεύτικη ή προσποιητή, ενθαρρύοντας τις επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν κάτι πραγματικό στους υπαλλήλους της στους χώρους της Funlab.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.