03 Μάι 2024
READING

Frank&Fame και Εθνική Τράπεζα μάς δείχνουν την εξυπηρέτηση του μέλλοντος

2 MIN READ

Frank&Fame και Εθνική Τράπεζα μάς δείχνουν την εξυπηρέτηση του μέλλοντος

Frank&Fame και Εθνική Τράπεζα μάς δείχνουν την εξυπηρέτηση του μέλλοντος

Στην νέα καμπάνια της Εθνικής Τράπεζας με φόντο μια pastry boutique, πρωταγωνιστεί ο «Aρ Εμ» (από τα αρχικά R.M που αντιστοιχούν στο Relationship Manager), ένας χαρακτήρας που εφηύρε η Frank&Fame προκειμένου να επικοινωνήσει το νέο πελατοκεντρικό μοντέλο εξυπηρέτησης της τράπεζας.

Με κεντρικό μήνυμα «Εδώ, Επιχείρηση και Τράπεζα πάνε μαζί», το σποτ δείχνει πώς ο εξειδικευμένος επαγγελματικός σύμβουλος από την Εθνική Τράπεζα, Αρ Εμ, είναι ο κατάλληλος συνεργάτης κάθε επιχείρησης αφού γνωρίζει και προτείνει λύσεις και εργαλεία που ταιριάζουν στις ανάγκες της, ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξής της. Από λύσεις χρηματοδότησης έως τη συμμετοχή σε προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού και πράσινης μετάβασης, μπορεί να βοηθήσει κάθε μικρομεσαία επιχείρηση με στόχο την ενίσχυση και ανάπτυξή της.

Μέσα από ένα σποτ που μας ανοίγει την πόρτα της καθημερινότητας μιας σύγχρονης pastry chef με το δικό της μικρό ζαχαροπλαστείο, ταξιδεύουμε «γλυκά» στις ασχολίες, τις υποχρεώσεις, τις απαιτήσεις, αλλά και στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της επιχείρησής της. Ο Αρ Εμ εμφανίζεται συμβουλευτικά δίπλα της, ως ο άνθρωπος που κατανοεί τις επιχειρηματικές ανάγκες, έχει την τεχνογνωσία και προτείνει τις κατάλληλες λύσεις και τα εργαλεία για την αναβάθμιση του εξοπλισμού της και την εξέλιξη και ανάπτυξη της επιχείρησής της.

Το δημιουργικό έχει την υπογραφή της Frank&Fame, η παραγωγή του σποτ έγινε από την Τοp Cut-Modiano σε σκηνοθεσία Mανώλη Μαυρή ενώ τον ήχο επιμελήθηκε η Rabbeats Music.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.