21 Μάι 2024
READING

Trending Now: Safety-Focused Shoe Designs

1 MIN READ

Trending Now: Safety-Focused Shoe Designs

Trending Now: Safety-Focused Shoe Designs

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η Vans έχει μια μακρά ιστορία που συνδέεται με το skateboarding, μια σχέση που χρονολογείται από την ίδρυση της μάρκας το 1966 – οπότε, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτά τα αθλητικά παπούτσια με ενσωματωμένα προστατευτικά στον αστράγαλο αποδίδονται στην εταιρεία σε μια προσπάθειά της να απευθυνθεί ξανά στο παραδοσιακό της κοινό, αυτό των skaters.

Αυτά τα καινοτόμα και κάπως παράλογα παπούτσια, που λανσαρίστηκαν ως μέρος της συλλογής Vans Vault, βασίζονται στη σιλουέτα των διαχρονικών Vans Era. Ο Taka Hayashi, ένας Καλιφορνέζος καλλιτέχνης και σχεδιαστής της Vans Vault και υπεύθυνος για νέα iconic μοντέλα, όπως τα Gucci Vans, εμπνεύστηκε κάποια πρόσθετα, αποσπώμενα προστατευτικά που προσαρμόζονται στα αγαπημένα sneakers κάθε sneakerhead και skater.

Παρόλο που τα προστατευτικά αστραγάλου σίγουρα δεν είναι ικανά να αποτρέψουν έναν τραυματισμό του αστραγάλου, σίγουρα θα προσφέρουν κάποια προστασία σε περίπτωση ενός αποτυχημένου skating κόλπου. Επιπλέον, τα προστατευτικά αστραγάλου διαθέτουν μια ενσωματωμένη μυστική τσέπη που οι skaters μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να μεταφέρουν μετρητά, σνακ και άλλα απαραίτητα μικρά αντικείμενα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.