14 Ιούν 2024
READING

Η Κωτσόβολος συνεχίζει δυναμικά το επενδυτικό της πλάνο, με νέο κατάστημα στην Καλαμαριά

2 MIN READ

Η Κωτσόβολος συνεχίζει δυναμικά το επενδυτικό της πλάνο, με νέο κατάστημα στην Καλαμαριά

Η Κωτσόβολος συνεχίζει δυναμικά το επενδυτικό της πλάνο, με νέο κατάστημα στην Καλαμαριά

Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, ενισχύει την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη και εγκαινιάζει ένα ακόμα κατάστημα, αυτή τη φορά στην Καλαμαριά. Από την Πέμπτη 29/06 μέχρι και το Σάββατο 01/07, σε προσκαλεί στα μεγάλα εγκαίνια του νέου καταστήματος με κορυφαίες προσφορές, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Σε ένα σύγχρονο κτίριο, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 16, τριών ορόφων και έκτασης 1.100 τ.μ., προσβάσιμο σε ΑμεΑ και με δωρεάν parking, το νέο κατάστημα Κωτσόβολος έρχεται στην Καλαμαριά για να γίνει ο τεχνολογικός προορισμός που θα καλύψει κάθε σου ανάγκη, προσφέροντας πολλές επιλογές και μία μοναδική αγοραστική εμπειρία με υψηλές ταχύτητες και ευελιξία στην εξυπηρέτηση, με την υπογραφή της Κωτσόβολος.

Στο Quick Point του νέου καταστήματος μπορείς να παραλάβεις την ηλεκτρονική παραγγελία σου μέσα σε 20 λεπτά, ενώ στο Service Point μπορείς να επιδιορθώσεις το smartphone σου, το laptop και το tablet σου σε μία ώρα μέσω της υπηρεσίας Fix & Go.

Η Κωτσόβολος συνεχίζει δυναμικά το επενδυτικό της πλάνο, διευρύνοντας το δίκτυο των καταστημάτων της σε μία συντονισμένη προσπάθεια να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές σε όλη την επικράτεια και να κάνει τη Ζωή τους Καλύτερη μέσω της Τεχνολογίας.

Σε περιμένει, λοιπόν, σε ένα αξέχαστο τριήμερο εγκαινίων, όπου θα βρεις χιλιάδες προϊόντα με όφελος ίσο με την αξία του ΦΠΑ, άμεσα διαθέσιμα επιλεγμένα προϊόντα Apple με επιπλέον όφελος €50, τεχνική υποστήριξη των προϊόντων σου με την υπηρεσία Total Support Insurance έως και 5 χρόνια και όφελος 30%, διαγωνισμούς κάθε μέρα και 500 bonus πόντους στην πρώτη σου αγορά με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank.

Και για το Σάββατο 1 Ιουλίου, η Κωτσόβολος έχει ετοιμάσει all day happenings που θα δημιουργήσουν μια μοναδική party ατμόσφαιρα, με DJ και τους Hasta Brassta να δίνουν τον ρυθμό, δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, δροσερά κεράσματα, influencers να δίνουν το παρών και το κυνήγι θησαυρού να χαρίζει 3 καλοκαιρινά δώρα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.