30 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Serpenti – Magnificence Never Ends

2 MIN READ

Campaign of the Day: Serpenti – Magnificence Never Ends

Campaign of the Day: Serpenti – Magnificence Never Ends

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Έχουν περάσει 75 χρόνια από τότε που ο ιταλικός οίκος μόδας Bvlgari λάνσαρε για πρώτη φορά το εμβληματικό του προϊόν, το Serpenti. Γνωστό για τη δημιουργία αριστουργημάτων υψηλής κοσμηματοποιίας που εξισορροπούν τέλεια τους όγκους, τα σχήματα και τα βάρη των πολύτιμων λίθων, το εμβληματικό luxury brand δημιούργησε ένα κόσμημα που εξελίχθηκε σε έμβλημα της αιώνιας αναγέννησης και της τολμηρής μεταμόρφωσης.

Η νέα παγκόσμια καμπάνια της Bvlgari από το agency Anomaly, αποκαλύπτει την ιστορία του αειθαλούς κοσμήματος Serpenti μέσα από την το στυλ της πρέσβειρας της μάρκας, της ηθοποιού και τραγουδίστριας Zendaya.

Τα κοσμήματα Serpenti, που παρουσιάστηκαν το 1948, ενσαρκώνουν την κίνηση του ομώνυμου φιδιού, δημιουργώντας διαχρονικά κομμάτια ομορφιάς που τυλίγονται γύρω από μέρη του σώματος του κατόχου τους. Η σειρά κοσμημάτων που αρχικά λανσαρίστηκε ως ένα ρολόι-κόσμημα που τυλίγεται γύρω από τον καρπό, χρησιμοποιεί την εμβληματική τεχνική Tubogas- αρχικά πατενταρισμένη από τον Έλληνα κοσμηματοπώλη δημιουργό του brand, Σωτήριο Βούλγαρη το 1881, την ίδια χρονιά που μετακόμισε στη Ρώμη.

Η καμπάνια ξεχωρίζει για το συνδυασμό της κινηματογράφησης με τη δημιουργική σκηνοθεσία, τη χορογραφία και τις εκφραστικές αφηγήσεις, όπως αποτυπώνονται σε μια κινηματογραφικού επιπέδου διαφημιστική ταινία διάρκειας 30′, η οποία γυρίστηκε από την Αυστραλή σκηνοθέτη, μουσική παραγωγό και καλλιτέχνιδα του Anonymous Content, Cara Stricker.

Γυρισμένη στη Ρώμη, σε διάστημα τριών ημερών, η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Zendaya, μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητας στη βιομηχανία του θεάματος σήμερα, καταγράφεται να περπατά μέσα σε ένα δωμάτιο φωτισμένο με διαφορετικά τονικά χρώματα και φωτισμό, προχωρώντας σε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του διάσημου κοσμήματος.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.