21 Απρ 2024
READING

Για τέταρτη χρονιά η Lidl Ελλάς ξεχωρίζει για τις υψηλές επιδόσεις της στον Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index

2 MIN READ

Για τέταρτη χρονιά η Lidl Ελλάς ξεχωρίζει για τις υψηλές επιδόσεις της στον Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index

Για τέταρτη χρονιά η Lidl Ελλάς ξεχωρίζει για τις υψηλές επιδόσεις της στον Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index

Αποτελεί τη μοναδική εταιρεία του κλάδου της που επιβραβεύεται επί σειρά τεσσάρων ετών με Silver βραβείο, αλλά και τιμητικό έπαινο για τις υπεύθυνες πρακτικές της σύμφωνα με τα διεθνή κριτήρια αξιολόγησης ESG.

Ανάμεσα στις 15 κορυφαίες επιχειρήσεις που κατέγραψαν εξαιρετικές επιδόσεις βάσει των διεθνών κριτηρίων αξιολογήσεων CR Index, βρίσκεται η Lidl Ελλάς, η οποία υπήρξε η μοναδική εταιρεία του κλάδου της που επιβραβεύεται για τέταρτη χρονιά με Silver βραβείο, αλλά και τιμητικό έπαινο για τις δράσεις της για την κοινωνία, σύμφωνα με τα 100 κριτήρια ESG του Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index.

«Στη Lidl Ελλάς βαδίζουμε προς ένα καλύτερο αύριο με τη δύναμη των αξιών ESG. Επενδύουμε σε στρατηγικές συνέργειες με στόχο να μειώνουμε συνεχώς το ανθρακικό μας αποτύπωμα, αυξάνοντας παράλληλα το αποτύπωμά μας στην κοινωνία. Υπογραμμίζουμε τη δέσμευσή μας στη βιώσιμη ανάπτυξη με την αυξανόμενη διάθεση βιώσιμων προϊόντων και μετρήσιμες πρακτικές που προστατεύουν το κλίμα, αλλά και τη διασφάλιση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές μας. Φέρουμε ιδιαίτερη ευθύνη ως υπεύθυνος εργοδότης, διασφαλίζοντας άριστες συνθήκες εργασίας και ανοίγοντας δρόμους εξέλιξης για τους εργαζομένους μας. Όλες οι επιχειρηματικές μας θέσεις αντικατοπτρίζονται στη διάκρισή μας στο CR Index 2022-2023, η οποία μας τιμά ιδιαίτερα», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς.

Η Lidl Ελλάς, με την επιχειρηματική της στάση δηλώνει την ευθύνη της απέναντι στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, υιοθετώντας αυστηρά κριτήρια για κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Η διαδικασία αξιολόγησης CR Index διενεργήθηκε και φέτος για 15η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute), στηρίζοντας και επιβραβεύοντας την Εταιρική Υπευθυνότητα και Βιώσιμη Ανάπτυξη που εντάσσεται στην επιχειρηματική στρατηγική.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.