02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Operation No Grey

2 MIN READ

Campaign of the Day: Operation No Grey

Campaign of the Day: Operation No Grey

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Fiat έβαλε τον διευθύνοντα σύμβουλό της Olivier Francois μπροστά από την κάμερα για να εξηγήσει την πολιτική που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία σχετικά με τις αποχρώσεις των οχημάτων της.

Με μια νέα καμπάνια με την υπογραφή της Leo Burnett Italia που διαδραματίζεται στην πόλη του Lerici, στην ιταλική Ριβιέρα, η Fiat βάζει ένα τέλος στο βαρετό κλασικό γκρι χρώμα των αυτοκινήτων.

Αρνούμενος πλέον να ακολουθήσει την πεπατημένη κάθε γαλλικής, γερμανικής ή ιαπωνικής μάρκας, ο Francois ανακοινώνει ότι ήρθε η στιγμή η Fiat να αντλήσει την έμπνευσή της από το χρώμα, την αγάπη και το πάθος της la dolce vita που διέπει την ιταλική κουλτούρα. Γιατί πολύ απλά, ο κόσμος δεν χρειάζεται άλλο ένα γκρι αυτοκίνητο.

Για να ενισχύσει την άποψη αυτή, μάλιστα, η εταιρεία αποφάσισε να πειραματιστεί με το νέο crossover Fiat 600e. Ο CEO μπαίνει στο όχημα και αφού ανεβάσει τα τζάμια, το όχημα βουτά σε μια τεράστια δεξαμενή που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία της ιταλικής πόλης. Το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο με έντονο πορτοκαλί χρώμα, εγκαινιάζοντας έτσι μια νέα χρωματική παλέτα για τη Fiat.

Κίνηση σοφή, αν σκεφτεί κανείς ότι τις ίδιες μέρες η Skoda αποκάλυψε το δικό της πορτοκαλί Karoq.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.