02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Building Block PC Mouses

1 MIN READ

Trending Now: Building Block PC Mouses

Trending Now: Building Block PC Mouses

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η εξατομίκευση εξακολουθεί να αποτελεί βασικό μέλημα για πολλούς καταναλωτές, κάτι που φαίνεται πως έλαβε υπόψη το Clickbrick LEGO Mouse, ένα ποντίκι που έχει κατασκευαστεί από τα χαρακτηριστικά τουβλάκια της δανέζικης εταιρείας παιχνιδιών, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να φτιάξουν το ποντίκι όπως αρέσει σ’ αυτούς και να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας του υπολογιστή τους.

Πώς; Το συγκεκριμένο ασύρματο mouse διακρίνεται για την ύπαρξη ενός αισθητήρα στη βάση του, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί με έως και 58 μεμονωμένα τουβλάκια LEGO. Αυτά περιλαμβάνουν κουμπιά για αριστερό και δεξί κλικ, όπως και για scroll – όλα φτιαγμένα από τον κάθε χρήστη.

Το concept του Clickbrick LEGO Mouse βασίστηκε σε μια ιδέα και το design των Subin Kim, HyoRyung Choi, Eojin Jeon και Dohee Kim. Περιλαμβάνει μια μπαταρία που εξασφαλίζει έως και 30 ώρες χρήσης, συνδεσιμότητα 2,4Ghz και ρυθμιζόμενη ευαισθησία που κυμαίνεται από 800 έως 1.600DPI.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.