20 Απρ 2024
READING

ΟΠΤΙΜΑ: είσοδος στην κατηγορία των φυτικών προϊόντων με τη μάρκα PLANTEESE

2 MIN READ

ΟΠΤΙΜΑ: είσοδος στην κατηγορία των φυτικών προϊόντων με τη μάρκα PLANTEESE

ΟΠΤΙΜΑ: είσοδος στην κατηγορία των φυτικών προϊόντων με τη μάρκα PLANTEESE

Η ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία τυροκομικών προϊόντων, ανακοινώνει την είσοδό της στον τομέα των φυτικών προϊόντων με τη νέα σειρά PLANTEESE.

Έπειτα από πολυετή έρευνα του τμήματος R&D της εταιρείας για τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων και το κοινό της, το οποίο αναζητά εναλλακτικές διατροφικές επιλογές που δεν υστερούν σε γεύση, η ΟΠΤΙΜΑ παρουσιάζει την οικογένεια φυτικών προϊόντων PLANTEESE. Τα PLANTEESE ξεχωρίζουν για τις νεανικές, μοντέρνες συσκευασίες τους, τις ευφάνταστες ονομασίες τους και τη μεγάλη ποικιλία, αποτελώντας ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Αυτό όμως που πραγματικά διαφοροποιεί τα PLANTEESE είναι ότι η γεύση τους είναι πολύ κοντά σε αυτή των κλασικών τυριών.

H νέα σειρά δεν περιέχει γαλακτοκομικά, λακτόζη, γλουτένη και φοινικέλαιο, είναι GMO free και φέρει την πιστοποίηση V-label που την καθιστά κατάλληλη για vegans, vegetarians, flexitarians, άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη και τη γλουτένη, αλλά και για όσους νηστεύουν ή αποφεύγουν την κατανάλωση τυροκομικών για άλλους λόγους.

Η οικογένεια Planteese περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα: Mozzino τριμμένο και σε φέτες με γεύση mozzarella, Italian Style τριμμένο που μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε σκληρό τυρί, Melty yellow σε φέτες και φρατζόλα με γεύση gouda και Sharp Greek που μπορεί να αντικαταστήσει τα λευκά τυριά.

Για τη συγκεκριμένη προϊοντική σειρά, η ΟΠΤΙΜΑ επένδυσε στη δημιουργία μίας ειδικής γραμμής παραγωγής, καθώς και στον απαραίτητο εξοπλισμό, σύμφωνα με τις προδιαγραφές για την παραγωγή φυτικών προϊόντων. Τα PLANTEESE βασίζονται σε ελληνικές συνταγές που έχουν αναπτυχθεί με την τεχνογνωσία και την εγγύηση ποιότητας της ΟΠΤΙΜΑ και σύντομα θα είναι διαθέσιμα και στις διεθνείς αγορές.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΟΠΤΙΜΑ, Μαρία Γιαννακοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και ανάγκες και θέλοντας να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών, δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από την κατηγορία των φυτικών προϊόντων. Η καινοτομία και το ανήσυχο πνεύμα χαρακτηρίζουν, άλλωστε, την ΟΠΤΙΜΑ από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της. Μετά από πολλές δοκιμές καταλήξαμε σε 6 plant-based κωδικούς που θυμίζουν πολύ σε γεύση, λιώσιμο και υφή το κλασικό τυρί. Η νέα σειρά PLANTEESE θα τοποθετηθεί σταδιακά στις μεγάλες ελληνικές αλυσίδες supermarket, ενώ οι βλέψεις μας στρέφονται ιδιαίτερα στις αγορές του εξωτερικού.»

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.