02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Folding All-in-One Entertainment Systems

1 MIN READ

Trending Now: Folding All-in-One Entertainment Systems

Trending Now: Folding All-in-One Entertainment Systems

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το PlayStation Capsule σχεδιάστηκε από τον Alisher Ashimov ως ένα σύστημα ψυχαγωγίας “όλα σε ένα” που θα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια συναρπαστική εμπειρία στον ελεύθερο χρόνο τους. Και όλα αυτά με ένα ρετρό προφίλ.

Το σύστημα που δημιούργησε ο νεαρός μηχανικός της AdvanTec Global Innovations βασίζεται σε ένα concept αναδιπλούμενης κατασκευής πυραμίδας που θυμίζει την αισθητική του JVC Video Capsule του μακρινού 1978, η οποία δίνει έτσι στην κονσόλα παιχνιδιών μια νοσταλγική πινελιά.

Το σύστημα διαθέτει και λειτουργία Speaker Mode όταν η πυραμίδα είναι κλειστή, σύμφωνα με την οποία εμφανίζει πληροφορίες για τα κομμάτια στη μικρή μπροστινή οθόνη και αναπαράγει μουσική από το ανώτερο τμήμα της πυραμίδας. Ενώ αν ο χρήστης σηκώσει την οθόνη, ενεργοποιεί τη λειτουργία Console Mode για να προσφέρει άμεση πρόσβαση σε παιχνίδια ή ροή περιεχομένου.

Το PlayStation Capsule ολοκληρώνεται με ένα μηχανικό πληκτρολόγιο κάτω από τη μονάδα της οθόνης, ώστε οι χρήστες να αλληλεπιδρούν εύκολα με άλλους χρήστες στο διαδίκτυο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.