02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Technical Education Car Toys

1 MIN READ

Trending Now: Technical Education Car Toys

Trending Now: Technical Education Car Toys

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το εκπαιδευτικό “GoCar” είναι ένα ρομποτικό παιχνίδι για παιδιά που δίνει προτεραιότητα στην κωδικοποίηση της αυτόνομης οδήγησης για να τα βοηθήσει να μάθουν να οδηγούν με έναν διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο. Το παιχνίδι βασίζεται σε μια φιλική για τα μικρά, παιδικά χεράκια κατασκευή που θα ταιριάξει και με όσα άλλα παιχνίδια έχουν στην κατοχή τους τα παιδιά, όπως τουβλάκια LEGO.

Το εκπαιδευτικό αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από αισθητήρες στο εσωτερικό του, ανάμεσά τους αισθητήρες χρώματος, αισθητήρες εμποδίων, αισθητήρες απόστασης και άλλοι, που αντιδρούν σύμφωνα με τις 40 διαφορετικές κάρτες προγραμματισμού που συνοδεύουν το παιχνίδι για να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη από τον τρόπο λειτουργίας του.

Το concept του παιχνιδιού βασίζεται σε ένα project της εταιρείας Mark&Draw Design, προκειμένου να συμβάλλει με το δικό του τρόπο στη διδασκαλία κατ’ οίκον των βασικών αρχών της αυτόνομης οδήγησης από μικρή ηλικία, ώστε τα παιδιά να είναι έτοιμα μεγαλώνοντας να αποδεχθούν με πιο φυσικό τρόπο τα επίσημα εκπαιδευτικά προγράμματα και τα μαθήματα οδήγησης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.