08 Μάι 2024
READING

Trending Now: Connected Motorbike Sunglasses

2 MIN READ

Trending Now: Connected Motorbike Sunglasses

Trending Now: Connected Motorbike Sunglasses

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Τα γυαλιά ηλίου MotorRad ConnectedRide ήρθαν για να αλλάξουν τον τρόπο που οδηγούμε μηχανή. Πρόκειται για ένα ζευγάρι καινοτόμων γυαλιών ενσωματώνουν τεχνολογίες που μέχρι πρότινος βλέπαμε σε ταινίες του James Bond και της σειράς Mission Impossible.

Τα MotorRad της BMW διαθέτουν τεχνολογία head-up display (HUD). Προβάλλουν δεδομένα όπως ταχύτητα και τρόποι πλοήγησης, απευθείας στο οπτικό πεδίο του αναβάτη σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς του να έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες χωρίς να παίρνει τα μάτια του από το δρόμο. Τα γυαλιά ηλίου είναι συμβατά με Bluetooth και μπορούν να συνδεθούν με smartphones και εξοπλισμένες μοτοσικλέτες BMW. Μπορούν να ελέγχονται με τη χρήση του ανάλογου κουμπιού που είναι τοποθετημένος στο τιμόνι.

Τα γυαλιά ηλίου MotorRad ConnectedRide αναμένεται να φτάσουν στις Η.Π.Α. μέσα στο 2023, αλλά είναι ήδη διαθέσιμα στην Ευρώπη στην τιμή των 690 ευρώ. Μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν σε διάφορα κράνη και σχήματα προσώπου, και έρχονται με δύο σετ πιστοποιημένων φακών UVA/UVB, έναν διαφανή και έναν φιμέ. Διαθέτουν επίσης προσαρμογέα RX για τους χρήστες συνταγογραφούμενων γυαλιών, όπως και μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει έως και δέκα ώρες λειτουργίας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.