02 Μάι 2024
READING

Trending Now: NASA-Inspired Watch Designs

2 MIN READ

Trending Now: NASA-Inspired Watch Designs

Trending Now: NASA-Inspired Watch Designs

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η ιαπωνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών ειδών Casio, που έγινε γνωστή στα 80s και στα 90s για τα πρώτα new age ρολόγια της, επανέρχεται στην αγορά των ρολογιών με μια “διαστημική” άφιξη και μια ρέτρο νοσταλγία.

Ο λόγος για το μοντέλο G-SHOCK DW6900NASA237, που αντλεί την έμπνευση του σχεδιασμού του από τη συνεργασία της εταιρείας με τη διαστημική υπηρεσία των Η.Π.Α., τη θρυλική NASA, με αφορμή τα 40α γενέθλια της εταιρείας, καθώς και την επέτειο της πρώτης προσγείωσης του Apollo στην επιφάνεια της Σελήνης.

Το ρολόι πωλείται σε μια εντυπωσιακή κυλινδρική συσκευασία και στεφάνη από ματ λευκή ρητίνη, συνοδευόμενη από ένα λουράκι σε παρόμοιο χρώμα. Το ρολόι φέρει τα διακριτικά από τη συνεργασία μεταξύ Casio και NASA, ενώ το ιαπωνικό brand για να τιμήσει ακόμη περισσότερο την εμβληματική προσελήνωση του Apollo, συμπεριέλαβε και την αμερικανική εθνική σημαία στη θηλιά της ζώνης του ρολογιού.

Όταν αναποδογυρίσει κανείς το ρολόι, μπορεί να δει στην πίσω πλευρά του μια χάραξη με την εικόνα της Γης όπως φαίνεται από το διάστημα. Η ίδια εικόνα εμφανίζεται στο καντράν του ρολογιού όταν ενεργοποιείται ο φωτισμός στο φόντο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.