01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: The Infinite Sprint

2 MIN READ

Campaign of the Day: The Infinite Sprint

Campaign of the Day: The Infinite Sprint

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Πόση επιμονή χρειάζεται αλήθεια να έχει ένας σπρίντερ; Η απάντηση δεν είναι “πολλή”, αλλά “πολύ περισσότερη απ’ ό,τι νομίζουμε”. Η νέα καμπάνια της ελβετικής εταιρείας αθλητικών ενδυμάτων On, έχει ως στόχο να επαναπροσδιορίσει την αντίληψη αυτή και την μονοσήμαντη πολλές φορές εστίαση του αθλητισμού αποκλειστικά και μόνο στη νίκη, αναδεικνύοντας την επιμονή ως μια εξαιρετικά σημαντική ιδιότητα για τους αθλητές.

Για να το επικοινωνήσει, η εταιρεία συνεργάστηκε με το agency Gold For Cash Inc για τη δημιουργία μιας ταινίας 171 δευτερολέπτων με τίτλο “The Infinite Sprint”, η οποία σκιαγραφεί το πορτρέτο της μόλις 29 ετών Γερμανίδας σπρίντερ Alexandra Burghardt και της 22χρονης διαδρομής της μέχρι να γίνει εθνική πρωταθλήτρια.

Με επίκεντρο το απρόσμενο για αθλητικό brand μήνυμα “η νίκη δεν είναι το παν”, η ταινία αποτελεί μια ισχυρή υπενθύμιση ότι η ψυχική δύναμη και η ανθεκτική στάση είναι εξίσου σημαντικές με το να περάσετε πρώτοι τη γραμμή του τερματισμού – είτε είναι κάποιος επαγγελματίας, είτε επίδοξος δρομέας, είτε τρέχει ως χόμπι ή ως τρόπος διατήρησης της φυσικής του κατάστασης.

Γυρισμένη στη γενέτειρα της αθλήτριας, το Altötting της Γερμανίας, η ταινία φέρει χαρακτηριστικά ντοκιμαντέρ αφού περιλαμβάνει πρωτότυπα στιγμιότυπα αρχείου από την αρχή της καριέρας της, τις εξαντλητικές προπονήσεις και τα επιτεύγματά της. Παράλληλα με αυτή την πορεία, η ταινία παρουσιάζει ένα κορίτσι, παρόμοιας ηλικίας με την αθλήτρια, που βασίζεται στην επιμονή της για να κυνηγήσει το όνειρό της να γίνει επαγγελματίας σπρίντερ και να φτάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

https://www.youtube.com/watch?v=EEYSGvokJXw

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.