03 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Being a woman shouldn’t be a risk

2 MIN READ

Campaign of the Day: Being a woman shouldn’t be a risk

Campaign of the Day: Being a woman shouldn’t be a risk

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Ο κόσμος μας βρίσκεται αντιμέτωπος με νέους και συχνά απρόβλεπτους κινδύνους που δημιουργούν ένα αβέβαιο μέλλον για όλους. Καθώς αναδύονται νέα τρωτά σημεία, η ανάγκη για προστασία γίνεται ακόμη πιο επιτακτική.

Αυτή είναι η στιγμή για την AXA να ενισχύσει την παρουσία του εμπορικού της σήματος με μια ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση ενσωμάτωσης και ικανότητας να τονώσει το συλλογικό πεπρωμένο, να εκφράσει περαιτέρω μια κοινή αισιοδοξία για το μέλλον και την πεποίθηση ότι η πρόοδος μπορεί και πρέπει να μας ωφελεί όλους.

Στο πλαίσιο αυτό ο όμιλος ασφαλιστικών υπηρεσιών δημιούργησε μια καμπάνια που θα “τρέξει” μέχρι και το 2026 με τίτλο “Know You Can”, με μια σειρά από θεματικές διαφορετικές ενέργειες που θα υλοποιούνται κάθε χρόνο. Η φετινή θεματολογία αφορά τη θέση της γυναίκας και το πώς “το να είσαι γυναίκα δεν πρέπει να είναι ρίσκο”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προβάλλονται στην φετινή καμπάνια, οι γυναίκες, που αντιπροσωπεύουν το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού, αντιμετωπίζουν πολλαπλούς κινδύνους από την υγεία μέχρι τις επιχειρήσεις και από τον αθλητισμό μέχρι την εκπαίδευση.

Σε συνεργασία με την Publicis Conseil, η ασφαλιστική εταιρεία δημιούργησε μια βαθιά συναισθηματική διαφημιστική ταινία, 60 και 30 δευτερολέπτων, όπου απεικονίζονται οικείες καταστάσεις γυναικών που εκτίθενται σε κινδύνους, από τη γέννηση έως την ενηλικίωση.

Η ταινία δεν τοποθετεί τις γυναίκες ως θύματα ούτε ως σούπερ γυναίκες – θέτει τα πράγματα στη θέση τους και μας αναγκάζει να σκεφτούμε διαφορετικά. Έχει ένα αισιόδοξο όραμα για την πρόοδο και πιστεύει στην ικανότητά μας να αγωνιζόμαστε για κάτι καλύτερο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.