15 Ιούν 2024
READING

Η Κωτσόβολος Μεγάλος Χορηγός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

1 MIN READ

Η Κωτσόβολος Μεγάλος Χορηγός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Η Κωτσόβολος Μεγάλος Χορηγός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Ταχύτητα, αδρεναλίνη, ανατροπές, υψηλές επιδόσεις! Όλα αυτά έρχονται στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, στηρίζει ως Μεγάλος Χορηγός του.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 έρχεται και φέτος, από τις 7 μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου, για να καθηλώσει τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε μία ιδιαίτερα σημαντική χρονική στιγμή, αφού φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια δυναμικής παρουσίας του αγώνα στη διεθνή αθλητική σκηνή.

Εδώ και 70 χρόνια, τόσο το Ράλλυ Ακρόπολις όσο και η Κωτσόβολος, έχουν έναν κοινό στόχο: να δημιουργούν τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες, μέσα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την τεχνολογία.

Ως Μεγάλος Χορηγός, η Κωτσόβολος στηρίζει για άλλη μια χρονιά αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός, καλώντας το κοινό να ζήσει την εμπειρία και να γίνει μέρος της ιστορίας. Στις 7 Σεπτεμβρίου, στην ΕΚΟ Super Special Stage στην πλατεία Νερού και στη συνέχεια στο ΕΚΟ Service Park στη Λαμία στις 8-10 Σεπτεμβρίου, με δυνατά activations και μοναδικές εκπλήξεις και δώρα.

Πάρε μέρος στα 70 χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις και στα εντυπωσιακά activations της Κωτσόβολος, ζήσε την εμπειρία και γράψε και εσύ την ιστορία του Ράλλυ, με τον δικό σου τρόπο!

Συντονίσου, γιατί έρχονται περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα!

Κωνσταντίνος Σταματάκης- Chief Marketing and Customer Officer, Κωτσόβολος-Dixons South East Europe
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.