02 Μάι 2024
READING

4 Wise Monkeys και SKAG γεμίζουν με έμπνευση τη φετινή σχολική χρονιά

1 MIN READ

4 Wise Monkeys και SKAG γεμίζουν με έμπνευση τη φετινή σχολική χρονιά

4 Wise Monkeys και SKAG γεμίζουν με έμπνευση τη φετινή σχολική χρονιά

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της SKAG ήρθε για να γεμίσει με έμπνευση και χρώματα τη νέα σχολική χρονιά μέσα από digital επικοινωνία και ένα φρέσκο τηλεοπτικό σποτ με την υπογραφή της 4 Wise Monkeys.

Παράλληλα με το τηλεοπτικό σποτ και το ψηφιακό της αποτύπωμα, η νέα καμπάνια της SKAG περιλαμβάνει και έναν ευφάνταστο διαγωνισμό με τίτλο “Un-Cover the Future” που θα τρέξει πανελλαδικά το διάστημα 18.09-24.10 digitally, και θα επικοινωνηθεί επιπρόσθετα και με φυσικά μέσα μέσα στα βιβλιοπωλεία.

Η καμπάνια με 360ο χαρακτήρα αποτελεί το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας αναθεώρησης της φιλοσοφίας του brand, σε μια διαδικασία που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2021 με έρευνα Αγοράς για την τοποθέτηση της Μάρκας σε συνεργασία με την εταιρεία Trueberries.

Με την αρωγή της The Growth Challenge η οποία συνέβαλε ουσιαστικά στη διαμόρφωση της νέας εταιρικής ταυτότητάς ολοκληρώθηκε το Rebranding και η υλοποίηση της νέας αρχιτεκτονικής της Μάρκας, η οποία δομήθηκε σε 4 πυλώνες: Μάθηση (Learn), Οργάνωση (Plan), Δημιουργία (Create) και Παιχνίδι (Play).

Την άνοιξη του 2022 ξεκίνησε ο ανασχεδιασμός όλου του προϊοντικού portfolio της SKAG, ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2023 και τον Απρίλιο ανακοινώθηκε η ανανεωμένη οπτική εικόνα της εταιρείας και η νέα εποχή που αυτή σηματοδοτούσε.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.