03 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: For The Stuff Of Life

2 MIN READ

Campaign of the Day: For The Stuff Of Life

Campaign of the Day: For The Stuff Of Life

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Πόσες φορές δεν έχει χρειαστεί να τυπώσουμε έναν χάρτη ή να κρατήσουμε ως ενθύμια στιγμές της ζωής μας ή των παιδιών μας που φωτογραφίσαμε κάποια στιγμή; Όπως και να δημιουργήσουμε μια αγγελία και να την τυπώσουμε για να βρούμε ένα αντικείμενο που χάσαμε ή το αγαπημένο μας κατοικίδιο που ξέφυγε σε μια βόλτα μας;

Πολλές – και δυστυχώς οι εκτυπώσεις δεν ήταν πάντα ευκρινείς με απογοητευτικά αποτελέσματα. Έχοντας την ανάγκη αυτή κατά νου, η Canon θέλησε να υλοποιήσει μια καμπάνια που να εμφανίζει όλα εκείνα τα στοιχεία της καθημερινότητας που χρήζουν της παρουσίας ενός αξιόπιστου εκτυπωτή.

Έτσι, αντλώντας έμπνευση από την αυξανόμενη σημασία που διαδραματίζει ο χώρος του “home office” για τον σύγχρονο καταναλωτή, η Canon επεκτάθηκε σε κάθε έκφανση της ζωής.

Με τίτλο «For The Stuff Of Life», η καμπάνια, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την VCCP και την Girl&Bear, επικεντρώνεται στην ευελιξία των εκτυπωτών PIXMA και την ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν απρόσκοπτα τα πάντα, από τις διοικητικές εργασίες στο γραφείο ή στο σπίτι, μέχρι τις ανάγκες για το σχολείο και τις λεπτομέρειες εκείνες που απαιτούν έναν εκτυπωτή που έχει σχεδιαστεί για τα πράγματα της ζωής.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.