02 Μάι 2024
READING

Choose και Περιφέρεια Πελοποννήσου για καθαρές πόλεις και χωριά

2 MIN READ

Choose και Περιφέρεια Πελοποννήσου για καθαρές πόλεις και χωριά

Choose και Περιφέρεια Πελοποννήσου για καθαρές πόλεις και χωριά

H Choose Strategic Communication Partners βρίσκεται πίσω από την τελευταία καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου που αναδεικνύει το μεγαλύτερο έργο διαχείρισης απορριμμάτων στη χώρα.

Πέντε υπερσύγχρονες μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων, νέοι χώροι υγειονομικής ταφής και σταθμοί μεταφόρτωσης που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου αναδεικνύονται με κεντρική υπογραφή της καμπάνιας «Έργα εμβληματικά, καθαρές πόλεις και χωριά».

Ο κύριος στόχος της επικοινωνίας που δημιούργησε η ομάδα της Choose Strategic Communications Partners με επικεφαλής δημιουργικού την Αννα-Μαρία Σπηλιωτοπούλου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι να δημιουργήσει αναγνωρισιμότητα για το πώς η κατασκευή αυτών των απαιτητικών έργων έλυσε δυναμικά και συνολικά το πρόβλημα σκουπιδιών που αντιμετώπιζε η περιοχή, καλώντας ταυτόχρονα σε συμμετοχή τους κατοίκους της Πελοποννήσου με τη δημιουργία κουλτούρας ανακύκλωσης.

Πρωταγωνιστές της καμπάνιες είναι οι ίδιοι οι κάτοικοι της Πελοποννήσου, οι εργαζόμενοι στις μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων, η ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου που -σχηματίζοντας μία ανθρώπινη αλυσίδα- αναλαμβάνουν σε πρώτο πρόσωπο να δείξουν το δρόμο προς ένα βιώσιμο αύριο με επίκεντρο την κυκλική οικονομία, τη μείωση, την ανακύκλωση και την ανάγκη αποτελεσματικής επαναχρησιμοποίησης των απορριμμάτων αλλά και τα οφέλη που προκύπτουν για την περιοχή τους από την ανάπτυξη ενός νέου τρόπου σκέψης.

Για την απαιτητική παραγωγή του video διάρκειας 2,6’ και του τηλεοπτικού σποτ 30’’ απαιτήθηκαν 3 μέρες γύρισμα σε 14 διαφορετικά locations και στις νέες μονάδες επεξεργασίας και διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καλύπτοντας συνολικά 600 χιλιόμετρα, ενώ αξιοποιήθηκε τοπικό casting.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα η καμπάνια «Έργα εμβληματικά, καθαρές πόλεις και χωριά» θα βρίσκεται στον αέρα και ευρύτερα σε έντυπα, διαδίκτυο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την παραγωγή η Choose Communications Partner συνεργάστηκε με τη NorroGroup.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.