02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Tilt-Proof Challenge

2 MIN READ

Campaign of the Day: Tilt-Proof Challenge

Campaign of the Day: Tilt-Proof Challenge

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Έχοντας κερδίσει το βραβείο World Performance Car 2023, το EV6 GT της Kia φιλοδοξεί να αλλάξει το παιχνίδι του ανταγωνισμού. Αυτή τη φορά σε επίπεδο marketing, με τους παίκτες του League of Legends να βρίσκονται στη θέση του συνοδηγού και την Kia να κρατά τους λάτρεις των esports σε εγρήγορση με το Tilt-Proof Challenge.

Οι κανόνες είναι απλοί: αν οι παίκτες παραμείνουν ήρεμοι καθώς το αυτοκίνητο τρέχει σε μια πίστα, μπορούν να κρατήσουν το αυτοκίνητο. Αν χάσουν την ψυχραιμία τους, τότε φεύγουν με άδεια χέρια. Η πρόκληση γεννήθηκε από ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά επιδόσεων του EV6 GT, την επιτάχυνση από 0 – 100km/h σε 3,5 δευτερόλεπτα. Με αυτό το δεδομένο, το να παραμείνει κάποιος ψύχραιμος, θα ήταν ένα σχεδόν αδύνατο εγχείρημα.

Η ενεργοποίηση αυτή είναι κάτι περισσότερο από ένα κομμάτι ψυχαγωγίας, όπως απέδειξε το σποτ που δημιούργησε το agency Innocean Berlin. Με την υποστήριξη της τελευταίας τεχνολογίας βιομετρικών μετρήσεων, η Kia έχει αναπτύξει μια εφαρμογή ανάλυσης προσώπου, με ένα σύνολο έξι παραμέτρων που ενσωματώνονται για την παρακολούθηση και της πιο μικρής συναισθηματικής αντίδρασης κάθε συμμετέχοντα, σε συνδυασμό με μια συσκευή παρακολούθησης καρδιακών παλμών και ένα παλμικό οξύμετρο.

Στο challenge συμμετείχαν οι Ισπανοί gamers Jorge Casanaovas (@werlyb) και Carmen Sanchez (@carmensandwich), ο Romain Jacques (@romainjacques) από την Ελβετία και ο Daniel Broekmann (@broeki) από τη Γερμανία, σε μια καμπάνια που μόλις ξεκίνησε στο Instagram, το TikTok και το Twitch και σταδιακά θα επεκταθεί σε περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.