03 Μάι 2024
READING

Trending Now: Origami-Inspired Magsafe Grips

1 MIN READ

Trending Now: Origami-Inspired Magsafe Grips

Trending Now: Origami-Inspired Magsafe Grips

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η designer Marcy Arimoto συνδύασε την τέχνη του origami με τις ανάγκες κινητικότητας και ευκολίας στη χρήση που ζητά ο κάθε κάτοχος smartphone.

Για το λόγο αυτό σχεδίασε τη λαβή τηλεφώνου Apple iPhone MagSafe, η οποία είναι εμπνευσμένη από την τέχνη της αναδίπλωσης του ιαπωνικού χαρτιού με τη δυναμική δομή της.

Ο τρισδιάστατος σχεδιασμός βασίζεται σε ένα εύκαμπτο επίπεδο φύλλο μαλακού δέρματος που μπορεί να ανοίξει και να συναρμολογείται όπως και να αποσυναρμολογείται εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Αυτή η τεχνική εξοικονομεί χώρο και είναι ευέλικτη για τη μείωση των περιττών εξαρτημάτων.

Όταν είναι διπλωμένο προς τα έξω, λειτουργεί ως βάση. Το εξάρτημα έχει το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας και “κολλάει” εύκολα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου με τον λεπτό σχεδιασμό του. Χάρη στην τεχνολογία MagSafe, μπορεί να συνδεθεί εύκολα και να συγκρατήσει βάρος έως και 500 g, ακόμη και όταν κολλάει σε οποιαδήποτε μαγνητική βάση, ψυγείο ή πόρτα αυτοκινήτου. Επιπλέον, η τρύπα στη μέση της βάσης έχει μια υποδοχή για τα δάχτυλα του χρήστη ώστε να κρατάει με ασφάλεια το τηλέφωνό του.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.