19 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: The Limitless Brochure

2 MIN READ

Campaign of the Day: The Limitless Brochure

Campaign of the Day: The Limitless Brochure

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Kia Italia υιοθέτησε έναν νέο τρόπο προβολής των προϊόντων της, ξεκινώντας με το best-seller 100% ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο EV6 GT και το “Limitless Brochure”, μια νέα επικοινωνιακή καμπάνια που αξιοποιεί την επαυξημένη πραγματικότητα και τις καινοτόμες τρισδιάστατες τεχνικές.

Με τη βοήθεια της Innocean το παραδοσιακό έντυπο από χαρτί αντικαθίσταται από μια καθηλωτική διαδραστική εμπειρία, με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, με δυνατότητα χρήσης από οποιοδήποτε smartphone και χωρίς την ανάγκη ειδικής εφαρμογής.

Για τη μείωση της κατανάλωσης χαρτιού -που άγγιζε περίπου τους 400 εκατομμύρια τόνους κάθε χρόνο- και των απορριμμάτων χαρτιού στον τομέα της διαφήμισης -υπολογίζονται σε περίπου 7,8 τόνους μόνο στην ιταλική αγορά-, η Kia Italia λάνσαρε τη διαδριαστική αυτή διαφήμιση που περιέχει έναν κωδικό QR. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της υποστήριξης είναι ότι μπορεί να αναβαθμιστεί απεριόριστα, προσφέροντας στους χρήστες πάντα νέες εμπειρίες χωρίς να σπαταλούν χαρτί σε επανεκτυπώσεις.

Η Kia, με αυτό το σύστημα, βελτιώνει την εμπειρία προσέγγισης και γνώσης, επιτρέποντας στον πελάτη, να εισέλθει στον κόσμο του EV6 GT με έναν εντελώς διαισθητικό και απλό τρόπο, επιτρέποντάς του να απεικονίσει τρισδιάστατα το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος, για παράδειγμα ακόμη και σταθμευμένο στο γκαράζ του.

Το σύστημα περιλαμβάνει τη δυνατότητα μετατροπής της εμπειρίας από εικονική σε πραγματική, επικοινωνώντας απευθείας με τον αντιπρόσωπο.

Το Limitless Brochure, ως διαδραστικό εργαλείο, έχει το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα έναντι του παραδοσιακού έντυπου μέσου της επικοινωνίας των ενημερώσεων σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας στον πελάτη να έχει ανά πάσα στιγμή μια ακριβή και έγκαιρη απεικόνιση του προϊόντος.

Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία μείωσε κατά 108 τόνους CO2 που εκπέμπονται, 83 τόνους παραγόμενου χαρτιού και 16 εκτάρια δάσους που σώθηκαν από την καταστροφή.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.