02 Μάι 2024
READING

Ogilvy και Toyota συνεργάζονται με πάθος

2 MIN READ

Ogilvy και Toyota συνεργάζονται με πάθος

Ogilvy και Toyota συνεργάζονται με πάθος

Τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση της επικοινωνίας για τη χορηγία της Τoyota Ελλάς στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ανέλαβε η Ogilvy σε συνεργασία με την EssenceMediaCom.

Με κεντρικό μήνυμα «Let’s go beyond» η επικοινωνία του brand έβαλε στο επίκεντρο το πάθος που χαρακτηρίζει την Toyota για την ασφάλεια, την ηλεκτροκίνηση, το περιβάλλον και την εξέλιξη ακόμα καλύτερων αυτοκινήτων για όλους μας.

Η 360ο καμπάνια “έτρεξε” πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Μια digital καμπάνια πριν τον αγώνα επικοινώνησε την συμβολή της Toyota στον αγώνα ως χορηγό αλλά και το πώς μέσα από τους αγώνες πάει ένα βήμα παραπέρα τα αυτοκίνητα που οδηγάμε.

Παράλληλα, η Ogilvy επιμελήθηκε την παρουσία της Toyota Ελλάς στην υπερειδική που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Νερού, τόσο στο χωριό των χορηγών, όσο και μέσα στη διαδρομή, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο, ανατρεπτικό Toyota C-HR. Οι εικόνες του νέου C-HR έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσα από την live αναμετάδοση του αγώνα μέσω του WRC.

Σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αλλά και την In The Loop, η Ogilvy «έτρεξε» μια σειρά από περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις για την ασφάλεια των θεατών και του αγώνα, την πρόληψη των πυρκαγιών και την προστασία των βουνών από τα σκουπίδια.

Τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα η καμπάνια περιελάμβανε διαγωνισμούς για τους φίλους και τους θεατές του αγώνα με πρωτότυπα έπαθλα: Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από VIP θέσεις και να τον περιγράψουν μέσα από τα social media της Toyota Ελλάς, αλλά και συλλεκτικά αναμνηστικά για εκείνους που ανέλαβαν δράση για την προστασία των βουνών.

Ταυτόχρονα, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα της Ogilvy παρακολουθούσε τις ειδικές από κοντά και δημιουργούσε περιεχόμενο γεμάτο πάθος για το Ράλλυ Ακρόπολις, για τους followers της Toyota Ελλάς που ήταν στα βουνά αλλά και για εκείνους που δεν είχαν καταφέρει να ταξιδέψουν στον αγώνα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.