02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: The Ads That You Can Kick!

1 MIN READ

Campaign of the Day: The Ads That You Can Kick!

Campaign of the Day: The Ads That You Can Kick!

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Μια διαφορετική Σταχτοπούτα αναζητά η Heineken στην Ταϊλάνδη. Η δημοφιλής μπίρα προχώρησε πρόσφατα στο λανσάρισμα του lifestyle brand Heineken Experience Silver στην συγκεκριμένη αγορά με μια πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια.

Πρωταγωνιστής, το πιο hot sneaker concept που δημιούργησε η Publicis Le Pub/BBH και φιλοτεχνήθηκε από τον διάσημο υποδηματοποιό Dominic Ciambrone από το The Shoe Surgeon. Υπάρχουν συνολικά 32 τέτοια sneakers στον κόσμο και, το σημαντικότερο, μόνο ένα ζευγάρι που διατίθεται στην Ταϊλάνδη – και αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα από το Heineken Experience Silver.

Στο πλαίσιο αυτό, το agency Flash Bomber Bangkok έχει δημιουργήσει μια διαφήμιση που προσκαλεί όποιον θέλει να έχει μια ευκαιρία να αποκτήσει τα συλλεκτικά sneakers, να κλωτσήσει και να μετρήσει έτσι το μέγεθος του ποδιού του στις αφίσες που βρίσκονται κολλημένες σε διάφορους δρόμους της πρωτεύουσας Μπανγκόκ.

Η λογική είναι απλή. Εάν ταιριάζει το μέγεθος του ποδιού, τραβάει μια φωτογραφία και τη μοιράζεται στα social media αποκτώντας μια ευκαιρία να αποκτήσει τα παπούτσια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.