14 Ιούν 2024
READING

Imperial Brands Hellas: Νέα λανσαρίσματα και συνεχής ανανέωση για το BLU

2 MIN READ

Imperial Brands Hellas: Νέα λανσαρίσματα και συνεχής ανανέωση για το BLU

Imperial Brands Hellas: Νέα λανσαρίσματα και  συνεχής ανανέωση για το BLU

Η Imperial Brands Hellas παραμένει πιστή στην σταθερή και διαχρονική δέσμευσή της να αφουγκράζεται τις ανάγκες των ενήλικων ατμιστών για ευκολία στην χρήση και περισσότερες γευστικές επιλογές. Το BLU, η Νο.1 Μάρκα Ηλεκτρονικού Τσιγάρου στην Ελλάδα, με παρουσία στην αγορά 4 επιτυχημένων ετών, εξελίσσεται για να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση, ποιότητα και ασφάλεια! Η εξέλιξη αυτή έρχεται με το Νέο Βlu 2.0.

Το Blu 2.0 είναι μια Εξελιγμένη Συσκευή η οποία φέρει νέα τεχνολογία κεραμικής κάψουλας εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό καλύτερη εμπειρία απόλαυσης, ευκολία στη χρήση και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Η συσκευή χαρακτηρίζεται από κομψό και premium σχεδιασμό, τόσο σε μαύρο χρώμα, όσο και στο Νέο εντυπωσιακό χρώμα sky blue σε γαλάζια απόχρωση. Οι μαγνητικές κάψουλες blu 2.0 σε 10 γεύσεις σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν περισσότερη εμπειρία ατμίσματος, χάρη στην τέλεια εφαρμογή στη συσκευή, ενώ η νέα κεραμική τεχνολογία θέρμανσης τεχνολογίας PURLAVA, επιτρέπει την καλύτερη θέρμανση του υγρού εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια.

Από τις αρχές Απριλίου, το BLU είναι διαθέσιμο και σε Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης, με το Blubar σε 11 γευστικές επιλογές διασφαλίζοντας άτμισμα έως 600 puffs με εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας από τη Νο.1 Μάρκα στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό της αναγνώρισης που έτυχε το νέο Blubar, είναι ότι σε 4 μόλις μήνες από την κυκλοφορία του, αναδείχθηκε Νο1 στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών και σε αυτήν την κατηγορία.

Η Imperial Brands Hellas δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά εδώ και 40 χρόνια προσφέροντας προϊοντικές προτάσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των ενήλικων καπνιστών και ατμιστών, τόσο στα παραδοσιακά καπνικά προϊόντα με μάρκες όπως το Davidoff, JPS, Golden Virginia και Rizla, όσο και στα ηλεκτρονικά με το Blu και τα Θερμαινόμενα με τη συσκευή Pulze και τις ράβδους θερμαινόμενου καπνού iD. O Νίκος Νικηφορίδης, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας της Imperial Brands Hellas, δηλώνει: «Η ανταπόκριση των Ελλήνων καταναλωτών στις επιλογές προϊόντων νέας γενιάς που προσφέρουμε, μας τιμά ιδιαίτερα και μας γεμίζει αισιοδοξία να συνεχίσουμε, επενδύοντας συστηματικά, τόσο στην απόλαυση, όσο και στην ασφάλεια και την ποιότητα προϊόντων με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο για την υγεία. Σηματοδοτούμε το αύριο μιας ισχυρής επιχείρησης, χαράζοντας τον δρόμο για ένα πιο υγιές μέλλον!»

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.