03 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Nike | Have A Beautiful Run

1 MIN READ

Campaign of the Day: Nike | Have A Beautiful Run

Campaign of the Day: Nike | Have A Beautiful Run
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Nike κυκλοφόρησε μια εμπνευσμένη διαφήμιση στην οποία ο Eliud Kipchoge, που θεωρείται ο καλύτερος μαραθωνοδρόμος στην ιστορία, καθοδηγεί μια συναθλήτριά του στο ταξίδι της στην ύπαιθρο. Με τίτλο “Have A Beautiful Run”, η διαφήμιση αναδεικνύει τη θετική και ήρεμη προσέγγιση του Kipchoge.

Το spot, που επιμελήθηκε η Wieden+Kennedy London, ξεκινά με την πρωταγωνίστρια να φοράει ένα ζευγάρι φουτουριστικά γυαλιά ηλίου, τα οποία φέρνουν μαγικά έναν γιγαντιαίου μεγέθους Kipchoge στην προοπτική της, ο οποίος την παρακινεί με ενθαρρυντικά λόγια. Τη διαβεβαιώνει: “Βλέπεις μαγεία, όχι χιλιόμετρα”, ενθαρρύνοντάς την να δίνει λιγότερη σημασία στην κούρασή της.

Γνωστός ως ο μοναδικός δρομέας στην ιστορία που έχει τρέξει μαραθώνιο σε λιγότερο από δύο ώρες, ο Kipchoge πέτυχε την πέμπτη του νίκη σε μαραθώνιο, στο BMW Berlin Marathon την περασμένη εβδομάδα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.