03 Μάι 2024
READING

Νέα καμπάνια της Solid Havas για την μπουγάτσα της alfa

2 MIN READ

Νέα καμπάνια της Solid Havas για την μπουγάτσα της alfa

Νέα καμπάνια της Solid Havas για την μπουγάτσα της alfa

Η νέα καμπάνια για την μπουγάτσα της alfa που επιμελήθηκε η Solid Havas είναι ήδη στον αέρα. Αποτελείται από 3 τηλεοπτικά σποτ με μότο “Η καλύτερή μας” και αναδεικνύει με εξαιρετικό τρόπο τις διαφορετικές παραλλαγές της alfa μπουγάτσας Θεσσαλονίκης. Τι την κάνει να ξεχωρίζει; Το χαρακτηριστικό φύλλο αέρος που προσδίδει μια μοναδική πινελιά τόσο στις γλυκές όσο και στις αλμυρές γεύσεις της.

Η μπουγάτσα της alfa κυκλοφορεί σε 4 γεύσεις: Κρέμα με άρωμα Βανίλιας, με Σπανάκι και Φέτα ΠΟΠ, Φέτα – Μυζήθρα και η ΝΕΑ μοναδική γεύση με κρέμα & σοκολάτα!

Η δημιουργική στρατηγική της Solid Havas για τη νέα καμπάνια της alfa βασίζεται στο γεγονός ότι η μπουγάτσα Θεσσαλονίκης είναι ο ορισμός του comfort food στην Ελλάδα, είναι μια γεύση που ανταμείβει όλες τις αισθήσεις και ενσαρκώνει τη ζεστασιά και τη στοργή.

Ως εκ τούτου, ο καθένας από εμάς έχει μια μοναδική και δυνατή σχέση με την μπουγάτσα που επιλέγει, ξεκινώντας φυσικά από τη σχέση που έχει με την ίδια την alfa. Έτσι δημιουργήθηκε και η πλατφόρμα επικοινωνίας «Η καλύτερή μας», καθώς το να απολαμβάνει κανείς τις αυθεντικές μπουγάτσες Θεσσαλονίκης της alfa είναι μια συνολική εμπειρία, μια κατάσταση ευφορίας και απόλαυσης που θέλει να μοιραστεί!

Οι πρωταγωνιστές των σποτ γίνονται ambassadors και πραγματικά κάνουν τη σειρά Μπουγάτσες της alfa – αλμυρές και γλυκές- το πιο λαχταριστό “word of mouth” της επικοινωνίας!

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.