30 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: No Going Back

2 MIN READ

Campaign of the Day: No Going Back

Campaign of the Day: No Going Back

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η καμπάνια, “No Going Back”, έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών compact SUV entry-level που δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα, την αξιοπιστία και το στυλ. Στοχεύει στρατηγικά στην απεικόνιση ενός οχήματος που θέτει νέα πρότυπα για τα προσιτά αλλά και πολυτελή entry-level SUV. Με έμφαση στην εγγενή γερμανική μηχανική υπεροχή, η καμπάνια ενσαρκώνει τη δέσμευση της Volkswagen για ποιότητα, δεξιοτεχνία και εκλεπτυσμένο στυλ, όλα σε προσιτή τιμή.

Σε σκηνοθεσία του Bjorn Rühmann και παραγωγή του πρακτορείου Johannes Leonardo, η ταινία της καμπάνιας αφηγείται μια απολαυστική και απροσδόκητη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια καθημερινή γυναίκα που αναζητά την απόλυτη άνεση σε κάθε κάθισμα που συναντά.

Η χιουμοριστική αναζήτησή της καταλήγει στην εξαιρετική άνεση και την άψογη ποιότητα που συναντάμε στο Taos, που έχει κατασκευαστεί ακριβώς όπως πρέπει. Κάθε σημείο αποκαλύπτει τις απροσδόκητες εκπλήξεις του Taos, από τον ικανοποιητικό θόρυβο του κλεισίματος των θυρών του μέχρι την άνεση των καθισμάτων του – όλα ανεπαίσθητα χαρακτηριστικά που κάνουν το Taos να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Εκτός από τα παραδοσιακά τηλεοπτικά σποτ, η καμπάνια προβάλλεται επίσης από ψηφιακά και κοινωνικά μέσα, εξασφαλίζοντας μια ευρεία και αποτελεσματική απήχηση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.