01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Gifted

1 MIN READ

Campaign of the Day: Gifted

Campaign of the Day: Gifted

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Μέσα σε πνεύμα ευγνωμοσύνης και ενότητας, το αμερικάνικο fashion brand, Gap, παρουσιάζει μια συγκινητική εορταστική καμπάνια. Στη φετινή πρωτοβουλία, με τίτλο “Gifted”, βλέπουμε διάφορους celebrities να φορούν άνετα ρούχα της εταιρείας μπροστά σε ένα γιορτινό πράσινο σκηνικό.

Διάσημες προσωπικότητες όπως ο Jay Shetty και η Alanis Morissette εμφανίζονται μαζί με άλλους εκλεκτούς, όπως η συγγραφέας Radhi Devlukia, οι ιδρυτές του Ghetto Gastro -Lester Walker, Pierre Serrao και Jon Gray- και είδωλα του στυλ όπως η Florence Huntington-Whiteley και η Sabina Karlsson. Συμμετέχουν επίσης η folk artist Diana Gordon, η σχεδιάστρια Elsa Hosk με την κόρη της Tuuli και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Rola, προσθέτοντας τη δική τους μοναδική γοητεία στην καμπάνια.

Η καμπάνια προβάλλεται ήδη σε διάφορες πλατφόρμες, δηλώνοντας την παρουσία της στα ψηφιακά μέσα, σε εξωτερικούς χώρους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα αποκλειστικά κανάλια της μάρκας Gap.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.