02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Revolutionizing wearables with a smart ring

2 MIN READ

Trending Now: Revolutionizing wearables with a smart ring

Trending Now: Revolutionizing wearables with a smart ring

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από smartwatches και fitness trackers, ένας νέος διεκδικητής έχει εμφανιστεί στη σκηνή – το Ring One. Αυτό το κομψό δαχτυλίδι είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό κόσμημα. Κάνει αθόρυβα πολλά πράγματα, όπως να παρακολουθεί την υγεία και τον ύπνο μας, τις πληρωμές, ακόμα και το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου μας. Είναι απλό, ισχυρό και έχει σχεδιαστεί για να κάνει σχεδόν όλα όσα μπορεί να κάνει ένα smartwatch, αλλά με πιο διακριτικό τρόπο. Το Ring One ήρθε για να δείξει ότι η τεχνολογία όχι μόνο μπορεί να είναι εύκολη και χρήσιμη, αλλά και να φοριέται σαν κόσμημα.

Αψηφώντας τον όγκο των smartwatches, το Ring One έχει σχεδιαστεί σχολαστικά ώστε να είναι 80% μικρότερο, ενώ παρέχει το 99% των δυνατοτήτων ενός smartwatch.

Το Ring One είναι εύκολο στη χρήση. Μια απλή περιστροφή της στεφάνης του μπορεί να μας μεταφέρει ανάμεσα σε μια ποικιλία λειτουργιών. Μπορεί να μην έχει οθόνη, ωστόσο παρακολουθεί τις ζωτικές ενδείξεις και τις ρουτίνες γυμναστικής, αναλύει τα μοτίβα ύπνου και παρέχει ακόμη και πληροφορίες για τους κύκλους της εμμήνου ρύσης για τις γυναίκες. Συνδεόμενο με μια ειδική εφαρμογή smartphone, το Ring One παρουσιάζει δεδομένα για την υγεία σε πραγματικό χρόνο.

Μέσα σε ένα εξελιγμένο λουράκι από τιτάνιο βαθμού 2 και εποξειδικό υλικό ιατρικού βαθμού, η δύναμη της τεχνολογίας του Ring One περιλαμβάνει αισθητήρες, όπως οπτικό PPG, αισθητήρες θερμοκρασίας, γυροσκόπια και επιταχυνσιόμετρα. Με διάρκεια ζωής της μπαταρίας που μπορεί να υπερηφανεύεται για τις εντυπωσιακές επτά ημέρες, το Ring One είναι ένα ελαφρύ, ανθεκτικό και υποαλλεργικό θαύμα της φορητής τεχνολογίας.

Το Ring One αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε τη φορητή τεχνολογία. Είναι πανίσχυρο, κομψό και διακριτικό. Αντί να έχουμε ένα μεγάλο τεχνολογικό gadget στον καρπό μας, μπορούμε τώρα να φοράμε ένα μικρό, ισχυρό δαχτυλίδι στα δάχτυλά μας. Αυτό σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου είδους wearable που είναι ταυτόχρονα χρήσιμο και μοντέρνο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.