01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: The Sweet Truth

1 MIN READ

Campaign of the Day: The Sweet Truth

Campaign of the Day: The Sweet Truth

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Ινδία είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα των προβλημάτων στοματικής φροντίδας, καθώς περίπου το 89% των ανθρώπων δεν βουρτσίζει τα δόντια του δύο φορές την ημέρα. Επιπλέον, ο εθισμός της Ινδίας στα γλυκά βρίσκεται σε άνοδο.

Και όταν ένα έθνος με περισσότερους από 100 εκατομμύρια λάτρεις των γλυκών τελειώνει τη νύχτα του με επιδόρπιο, τις περισσότερες φορές ξυπνάει με προβλήματα τερηδόνας. Η Colgate γνωρίζει ότι το ζήτημα δεν μπορούσε να μείνει ανεξέλεγκτο, ειδικά με τις γιορτές καθ’ οδόν.

Το “Sweet Truth” είναι ένα σκληρό και ισχυρό τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ που αναδεικνύει τις συνήθειες της Ινδίας μετά το δείπνο, ενώ παράλληλα υποδεικνύει τη σημασία μιας κρίσιμης νυχτερινής συνήθειας: το βούρτσισμα πριν τον ύπνο. Η ταινία αποτυπώνει την αγάπη της χώρας για τα γλυκά, αλλά μας υπενθυμίζει επίσης ότι η πρόληψη της τερηδόνας απαιτεί τη δέσμευση για το #BrushTonight.

Η καμπάνια με τίτλο “THE SWEET TRUTH” βρίσκεται ήδη στον “αέρα” στην Ινδία, ενώ την παραγωγή της ανέλαβε η WPP.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.