01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Beyond

2 MIN READ

Campaign of the Day: Beyond

Campaign of the Day: Beyond

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Ο Michael Jordan, ο θρύλος του NBA για τον οποίο η Nike δημιούργησε τα αρχικά Air Jordan το 1984, επέστρεψε θριαμβευτικά στο γήπεδο στη νέα καμπάνια της Jordan με τίτλο “Beyond”. Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες πριν, ο Jordan ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Nike φορώντας ένα ζευγάρι επαναστατικών παπουτσιών που θα γινόταν συνώνυμο του ονόματος και των εντυπωσιακών επιδόσεων του στο άθλημα.

Εκείνη την εποχή, ο νεαρός Jordan φόρεσε ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό ζευγάρι παπούτσια για τον πρώτο του αγώνα προετοιμασίας στο NBA. Ήξερε ότι παραβίαζε τους κανόνες του ΝΒΑ, αλλά δεν τον ένοιαζε. Γνώριζε ότι αυτά τα παπούτσια θα τον βοηθούσαν να γίνει θρύλος.

Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες αργότερα, η καμπάνια “Beyond” παρουσιάζει συναρπαστικές σκηνές του Michael Jordan με διάσημους αστέρες του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας. Μαζί, δίνουν ένα ισχυρό μήνυμα στους νέους: το να πιστεύεις στον εαυτό σου είναι το πρώτο βήμα για να πετύχεις σπουδαία πράγματα.

Το διαφημιστικό σποτ εκτυλίσσεται σε ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού και είναι κάτι περισσότερο από μια επίδειξη μπασκετικών ικανοτήτων. Θρύλοι του παρελθόντος και ανερχόμενα ταλέντα ενσαρκώνουν το συνδυασμό δυνατοτήτων-επιτυχίας, για ένα μέλλον που λαχταράμε να δούμε – και να γίνουμε μέρος του.

Η καμπάνια, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Uncommon Creative Studio, αναδεικνύει την ιστορία του Michael Jordan που συνεχίζει να εμπνέει, επηρεάζοντας γενιές εντός και εκτός των γηπέδων μπάσκετ.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.