01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Theo Curin Collection

2 MIN READ

Campaign of the Day: Theo Curin Collection

Campaign of the Day: Theo Curin Collection

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Lacoste, σε συνεργασία με την BETC Paris, ξεκίνησε μια εντυπωσιακή καμπάνια για να παρουσιάσει τη “Theo Curin Collection”. Αυτή η πρωτοβουλία συνδυάζει έξυπνα τη μόδα με την αφήγηση ιστοριών για να δημιουργήσει μια ισχυρότερη σύνδεση με τους καταναλωτές.

Το 2022, η Lacoste κυκλοφόρησε την πρώτη συλλογή στον κόσμο που σχεδιάστηκε στο όνομα ενός παρα-αθλητή, την Theo Curin Collection. Μετά την αρχική της επιτυχία, η Lacoste και ο Γάλλος κολυμβητής επιστρέφουν τώρα με μια νέα συλλογή σχεδιασμένη για όλους – διαθέτοντας σχεδιαστικές τροποποιήσεις όπως μαγνητικά κουμπιά και παλτό που ανοίγουν εύκολα το φερμουάρ, ώστε να ανταποκρίνονται σε διάφορες ανάγκες.

Φέτος, μάλιστα, η συνεργασία προχωράει ένα βήμα παραπέρα: μέρος των κερδών από τις πωλήσεις θα δοθεί σε τρεις αθλητές: στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική και στη Βραζιλία.

Για την προώθηση της συλλογής, η Lacoste δημιούργησε μια κεντρική ταινία που συνοδεύεται από μια σειρά προσωπικών συνεντεύξεων με κάθε αθλητή. Σε αυτές τις συνεντεύξεις, οι αθλητές μοιράζονται προσωπικές και εμπνευσμένες ιστορίες που δείχνουν το θάρρος και την αποφασιστικότητά τους. Έτσι, η αγορά κάποιου προϊόντος από τη συλλογή φαίνεται περισσότερο νόημα και μεγαλύτερη αξία.

Η καμπάνια συνδέεται άρρηκτα τόσο με τη μόδα όσο και με την αθλητική ένδυση και αποτυπώνει την ουσία της προσαρμοστικότητας, της δύναμης και της επιβίωσης. Η Lacoste και η BETC Paris στοχεύουν να χτίσουν μια γέφυρα αλληλεγγύης και έμπνευσης, συνδέοντας τους καταναλωτές με τις ισχυρές ιστορίες ανθεκτικότητας που ενσαρκώνουν οι αθλητές της συλλογής.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.