01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Manchester United x Peter Saville

2 MIN READ

Campaign of the Day: Manchester United x Peter Saville

Campaign of the Day: Manchester United x Peter Saville

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Adidas εγκαινίασε τη δεύτερη σεζόν της συλλογής Manchester United x Peter Saville, μετά το θριαμβευτικό ντεμπούτο της περσινής σειράς Pulsebeat of Manchester. Αυτή η καινοτόμος συνεργασία συνδέει μοναδικά δύο είδωλα του Manchester -μιας πόλης με πλούσια ιστορία και ισχυρή πολιτιστική ταυτότητα, ιδίως στη μουσική και το ποδόσφαιρο- δημιουργώντας μια συλλογή που είναι βαθιά επηρεασμένη από τον χρωματικό κώδικα του γραφίστα Peter Saville. Τα σχέδια του Saville έχουν κοσμήσει τα εξώφυλλα εμβληματικών μουσικών άλμπουμ, αναδεικνύοντας την ουσιαστική σχέση του με τη μουσική βιομηχανία.

Στο διαφημιστικό σποτ που κυκλοφόρησε βλέπουμε παίκτες της Manchester United να φορούν τα ρούχα σε ένα στυλιζαρισμένο εργοστάσιο βινυλίου. Αυτή η δημιουργική προσέγγιση προσθέτει μια ξεχωριστή πινελιά, σηματοδοτώντας τους ισχυρούς μουσικούς και πολιτιστικούς δεσμούς της καμπάνιας.

Το λανσάρισμα της συλλογής συντονίζεται και με την κυκλοφορία του άλμπουμ “Sound of Manchester” – ένα άλμπουμ “ωδή” στην ποδοσφαιρική και μουσική κληρονομιά της πόλης. Η πρώτη πλευρά περικλείει τον ήχο του κοινού του Old Trafford από ένα καθοριστικό παιχνίδι του 1993, που κατέληξε στον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος του προπονητή Sir Alex Ferguson, ενώ στη δεύτερη πλευρά ο John Cooper-Clarke μιλάει για το ποδόσφαιρο, τον πολιτισμό και τη μουσική.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.