03 Μάι 2024
READING

K+: Ένας ολοκληρωμένος κόσμος υπηρεσιών από τον Κωτσόβολο

4 MIN READ

K+: Ένας ολοκληρωμένος κόσμος υπηρεσιών από τον Κωτσόβολο

K+: Ένας ολοκληρωμένος κόσμος υπηρεσιών από τον Κωτσόβολο

Πήγαμε, είδαμε, εξυπηρετηθήκαμε και ιδού τα συμπεράσματά μας.

Πάντα υπάρχει μία καλή αφορμή για να επισκεφθεί κανείς ένα κατάστημα Κωτσόβολος. Από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη συσκευή, η υψηλών προδιαγραφών αγοραστική εμπειρία είναι ένα δέλεαρ που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.

Υψηλών προδιαγραφών αγοραστική εμπειρία Κωτσόβολος σημαίνει ένας ολοκληρωμένος κόσμος υπηρεσιών για κάθε ανάγκη, το K+. Τί είναι όμως στην πραγματικότητα το K+; Το «Κ» σηματοδοτεί φυσικά το ίδιο το brand και το «+» σηματοδοτεί την προστιθέμενη αξία που ο Κωτσόβολος εξασφαλίζει στους πελάτες που τον επιλέγουν για την απόκτηση της νέας τους συσκευής, μέσω των υπηρεσιών του και με την πολύτιμη και πάντα ευγενική βοήθεια των εξειδικευμένων τεχνικών του, των Κ+ experts.

Ο Κωτσόβολος, λοιπόν, ανοίγει μπροστά μας έναν ολόκληρο κόσμο δυνατοτήτων συστήνοντάς μας όχι έναν, αλλά πέντε πυλώνες υπηρεσιών που αναβαθμίζουν την εμπειρία του καταναλωτή με την εταιρεία να βρίσκεται δίπλα σε όλο το ταξίδι της συσκευής του, από την αγορά μέχρι και την απόσυρσή της, παρέχοντας μια ειδική υπηρεσία για κάθε ανάγκη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ένα από τα πιο ισχυρά κίνητρα σχετικά με την επιλογή του καταστήματος από το οποίο θα κάνουμε τις αγορές μας είναι η ευελιξία στον τρόπο πληρωμής. Κι αυτό διότι μπορεί ένα προϊόν να είναι χρήσιμο, όμως θα πρέπει να είναι και ευέλικτη απόκτησή του. Ο Κωτσόβολος έχει προβλέψει γι’ αυτό. Ανάλογα με το πώς εξυπηρετείται κάθε καταναλωτής, ανοίγονται μπροστά του ποικίλες δυνατότητες πληρωμής. Η πληρωμή στο κατάστημα, η χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, η τραπεζική πληρωμή και η αντικαταβολή για προϊόντα που παραλαμβάνεις στον χώρο σου είναι λίγο- πολύ γνωστά. Το Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος όμως; Το έχεις ακουστά; Πρόκειται για μία εξυπηρετική επιλογή πληρωμής που σου επιτρέπει να αγοράσεις ό,τι έχεις ανάγκη και να ορίσεις εσύ το ποσό της δόσης που σε εξυπηρετεί, αλλά και τον αριθμό των μηνών που θα χρειαστείς για την αποπληρωμή. Κι όλα αυτά, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Αφού η αγορά ολοκληρωθεί, σειρά έχει η Παράδοση & Εγκατάσταση της συσκευής. Ο Κωτσόβολος σου επιτρέπει να έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε αυτή τη διαδικασία βάσει του δικού σου προγραμματισμού, με παράδοση την ίδια ή την επόμενη μέρα από 55 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Αν πάλι βρίσκεσαι πολύ μακριά, η παράδοση της συσκευής σου γίνεται σε μεταφορική δικής σου και πάλι επιλογής. Φυσικά, θα βρεις χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα στα καταστήματα της εταιρείας, αν δε θέλεις να χάσεις ούτε λεπτό. Παράλληλα, ο Κωτσόβολος σου εξασφαλίζει εγκατάσταση στον χώρο σου βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή για άρτια λειτουργία και άμεση χρήση, χάρη στους Κ+ Experts, τους πιστοποιημένους κι έμπειρους τεχνικούς του.

Εφόσον, λοιπόν, εξασφαλίσαμε την αγορά και την εγκατάσταση της συσκευής μας, ο Κωτσόβολος κάνει ένα βήμα παραπάνω, φροντίζοντας για την Επισκευή & Αναβάθμιση, αλλά και για την Προστασία & Μέγιστη Απόδοση της συσκευής. Και οι δύο υπηρεσίες στοχεύουν στη βέλτιστη λειτουργία και απόδοσή της. Στην πρώτη περίπτωση, επισκευάζοντας και αναβαθμίζοντας κάθε συσκευή για την πλειονότητα των brands στην Ελλάδα και στη δεύτερη, παρέχοντας προγράμματα εγγύησης έως και πέντε χρόνια.

Τέλος, ο Κωτσόβολος αναγνωρίζοντας τη σημασία της συσκευής μας, θέτει στη διάθεσή μας την υπηρεσία Ανακύκλωση & Ανταλλαγή για να μπορέσουμε να την ανακυκλώσουμε, να της δώσουμε ένα Δεύτερο Σπίτι ή να την αντικαταστήσουμε με μία καινούρια, παρέχοντάς μας ένα χρηματικό ποσό για την αγορά της .

5 πυλώνες υπηρεσιών, ένας ολόκληρος κόσμος δυνατοτήτων με το Κ+ του Κωτσόβολου. Δυνατότητες που δε γνωρίζουν περιορισμούς, καθώς μπορούμε να εξυπηρετηθούμε από παντού: Στο σπίτι, στο κατάστημα με 60+ Service points σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τηλεφωνικά, μέσω του call center της εταιρείας.

Ένα είναι σίγουρο, λοιπόν. Ο Κωτσόβολος, εκτός από αμέτρητες επιλογές προϊόντων, εξασφαλίζει και αμέτρητες δυνατότητες εξυπηρέτησης, αφού για κάθε σου ανάγκη, διαθέτει και μία ειδική υπηρεσία.

Κάνε κλικ εδώ και μάθε τα πάντα για τον ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών από την Κωτσόβολος.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.