02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Eye of Horus

2 MIN READ

Trending Now: Eye of Horus

Trending Now: Eye of Horus

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Αυτό το μηχανικό ρολόι, που ονομάζεται Eye of Horus από τη σειρά CIGA Design X Series, συνδυάζει έντεχνα το μοντέρνο σχεδιασμό με τον αρχαίο αιγυπτιακό μυστικισμό. Δεν είναι απλώς ένα ρολόι- είναι μια ανάμειξη της αφήγησης ιστοριών, της μυθολογίας και της προηγμένης δεξιοτεχνίας.

Το Μάτι του Ώρου, ένα ισχυρό σύμβολο στον αιγυπτιακό πολιτισμό που σηματοδοτεί τη δύναμη και την αναζωογόνηση, είναι περίτεχνα ενσωματωμένο στο σχεδιασμό του ρολογιού. Αυτό το σύμβολο βρίσκεται μέσα σε ένα τρίγωνο, το οποίο λειτουργεί και ως δείκτης δευτερολέπτων, αποτελώντας τον πνευματικό και οπτικό πυρήνα του ρολογιού.

Το design του ρολογιού είναι διαφανές από μπροστά έως πίσω, προσφέροντας θέα 360 μοιρών στους εξελιγμένους εσωτερικούς μηχανισμούς του. Ο σκελετός του σε σχήμα Χ συνδυάζεται τέλεια με το μάτι του Ώρου, στρέφοντας την προσοχή στο κέντρο του ρολογιού. Το μαύρο περίβλημα και το μαύρο λουράκι, μαζί με την κορώνα από οψιδιανό, είναι διακριτικά σχεδιασμένα για να αναδεικνύουν τις περίπλοκες λειτουργίες και τα φωτεινά πράσινα στοιχεία του ρολογιού, τα οποία αντανακλούν στο σκοτάδι.

Πέρα από την εικαστική του αξία, το ρολόι Eye of Horus προσφέρει τεχνική ακρίβεια. Διαθέτει τον προσαρμοσμένο μηχανισμό CIGA Design Caliber CD 01, με συχνότητα κίνησης 21.600 φορές την ώρα και απόθεμα ισχύος περίπου 40 ωρών. Επιπλέον, η λειτουργία του είναι σχεδόν αθόρυβη.

Η ανθεκτικότητα είναι το κλειδί στο σχεδιασμό του, με βιοκεραμικό πλαίσιο και ορυκτό γυαλί με θερμική σκλήρυνση, ανθεκτικό στις γρατζουνιές και τις κρούσεις. Το λουράκι σιλικόνης προσφέρει άνεση και ανθεκτικότητα, ενώ το ρολόι είναι αδιάβροχο έως 30 μέτρα εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.