01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Take a Holiday from the Holidays

1 MIN READ

Campaign of the Day: Take a Holiday from the Holidays

Campaign of the Day: Take a Holiday from the Holidays

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η τελευταία διαφημιστική καμπάνια της Ikea Canada για τις γιορτές, με τίτλο “Take a Holiday from the Holidays”, είναι μια αναζωογονητική προσέγγιση της εορταστικής περιόδου. Η καμπάνια παρουσιάζει διάφορα πρόσωπα που αναζητούν μια στιγμή γαλήνης μέσα στο χάος των γιορτών.

Για πολλούς ανθρώπους, αυτή η εποχή του χρόνου φέρνει συχνά μια αίσθηση πίεσης, πράγμα που σημαίνει ότι το να αφιερώσουν πέντε λεπτά για να επαναφορτίσουν τις κοινωνικές τους μπαταρίες είναι απαραίτητο.

Το διαφημιστικό σποτ παρουσιάζει σενάρια όπως ο Άγιος Βασίλης που σταματά για ένα διάλειμμα σε ένα γκαράζ, μια γυναίκα που απομακρύνεται από ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι και μια γιαγιά που φοράει ακουστικά για να ξεφύγει στιγμιαία από τη ζωηρή ενέργεια των εγγονιών της. Αυτή η ειλικρινής απεικόνιση της εορταστικής περιόδου βρίσκει απήχηση σε όσους βρίσκουν αυτή την εποχή του χρόνου ιδιαίτερα φασαριόζικη και αγχωτική.

Η διαφήμιση έχει ως μουσική υπόκρουση την ερμηνεία του “I Think We’re Alone Now” από την Tiffany και δημιουργήθηκε από το δημιουργικό γραφείο Rethink.

https://www.youtube.com/watch?v=BAiJOTgogoM&list=TLGGHX2hY1jCyKgxNjExMjAyMw

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.