01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Wrapped

2 MIN READ

Campaign of the Day: Wrapped

Campaign of the Day: Wrapped

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η τελευταία καμπάνια “Wrapped” του Spotify παρουσιάζει τις κορυφαίες μουσικές τάσεις και τις συνήθειες των ακροατών της χρονιάς.

Η Taylor Swift ηγείται ως ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ακροάσεις παγκοσμίως, με τον εκπληκτικό αριθμό των 26 δισεκατομμυρίων ακροάσεων. Ακολουθεί ο Bad Bunny, ενώ το “Flowers” της Miley Cyrus κατακτά τον τίτλο του κορυφαίου τραγουδιού. Το The Joe Rogan Experience, εν τω μεταξύ, είναι το πιο δημοφιλές podcast.

Η out-of-home καμπάνια ζωντανεύει δημιουργικά μέσω έξυπνων διαφημιστικών πινακίδων και διαδραστικών πρωτοβουλιών, όλα σχεδιασμένα από την εσωτερική ομάδα του Spotify. Αξιοσημείωτα παραδείγματα περιλαμβάνουν μια διαφημιστική πινακίδα με τον Lil Yacht πάνω σε ένα μίνι γιοτ και μια άλλη που αναδεικνύει την Ice Spice από τη Νέα Υόρκη και τη διάσημη φράση της “Graaa”.

Εκτός από την υπαίθρια διαφήμιση, το Spotify διοργανώνει επίσης το “Wrapped Live in London”, μια μοναδική συναυλία με μια σειρά από σύγχρονους καλλιτέχνες όπως οι Sam Smith, Chase & Status, Charli XCX, Kenya Grace, Strandz, Raye και Libianca. Με οικοδεσπότες τους Harriet Rose, Big Zuu, Max Balegde και ShxtsnGigs, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο TikTok.

Η εμπειρία “Wrapped”, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο σε κινητά όσο και σε υπολογιστές, έρχεται φέτος με νέα χαρακτηριστικά. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται σχόλια από τον AI DJ της πλατφόρμας streaming που θα καθοδηγεί τους ακροατές κατά τη διάρκεια του Wrapped και μια νέα λειτουργία για τη δημιουργία μιας μικτής λίστας αναπαραγωγής με φίλους όλων των κορυφαίων τραγουδιών σας σε μια κοινή λίστα αναπαραγωγής.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.