02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: The Golden Billboard

2 MIN READ

Campaign of the Day: The Golden Billboard

Campaign of the Day: The Golden Billboard

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Μερικές φορές μια εικόνα αξίζει 1.000 λέξεις! Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Photopia στο Αμβούργο αυτό το φθινόπωρο, η Nikon και η Mediaplus μετέτρεψαν τους παραδοσιακούς χώρους υπαίθριας διαφήμισης OOH σε μια μοναδική εμπειρία φωτογράφησης με την καμπάνια “The Golden Billboard”. Μετέτρεψαν τις διαφημιστικές πινακίδες σε αντανακλαστικές επιφάνειες με χρυσή επίστρωση σε συνδυασμό με φωτογραφικές μηχανές Nikon, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα υπαίθριο φωτογραφικό στούντιο ικανό να αποτυπώνει τον ιδανικό φωτισμό σε οποιαδήποτε τοποθεσία.

Η καμπάνια περιελάμβανε ρυθμιζόμενες “Χρυσές πινακίδες” διαφορετικών μεγεθών, ιδανικές για τη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών για το Instagram. Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην εκδήλωση μπορούσαν είτε να βάλουν έναν επαγγελματία να τους βγάλει φωτογραφία είτε να χρησιμοποιήσουν τους πίνακες για να βγάλουν τις δικές τους φωτογραφίες με καλό φωτισμό. Ένας κωδικός QR στις φωτογραφίες τους συνέδεε με την πλατφόρμα εκμάθησης της Nikon, δίνοντας συμβουλές για τη χρήση του φωτός στη φωτογραφία.

Η καμπάνια, με επίκεντρο τον “Χρυσό Πίνακα Διαφήμισης” (Golden Billboard), ανέδειξε τις ατελείωτες δυνατότητες του φωτός στη φωτογραφία.

Οι influencers, οι creators και οι επισκέπτες της Photopia μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους στο διαδίκτυο. Η ενεργοποίηση έφτασε σε 130.000 άτομα και η εμβέλεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανήλθε σε περισσότερες από μισό εκατομμύριο προβολές.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.