01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: The Santa Stories

2 MIN READ

Campaign of the Day: The Santa Stories

Campaign of the Day: The Santa Stories

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Coca-Cola, γνωστή για το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο marketing της με τον συμπαθητικό και καλοσυνάτο Άγιο Βασίλη, συνεχίζει την παράδοσή της φέρνοντας μια νέα οπτική στην αγαπημένη αυτή φιγούρα. Φέτος, παρουσίασε το “The Santa Stories” στο Amazon Prime Video και το Freevee, μια εορταστική συλλογή που περιλαμβάνει δύο συναρπαστικές ταινίες μικρού μήκους με τίτλους “The Note” και “Ho Ho Heist”.

Οι ταινίες αυτές έχουν δημιουργηθεί από μια εντυπωσιακή σειρά ταλέντων, μεταξύ των οποίων η Bryce Dallas Howard, γνωστή από το The Mandalorian, ο Steven Caple Jr, σκηνοθέτης του Transformers: Rise of the Beasts, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Octavia Spencer, ο βραβευμένος με SAG Award Scoot McNairy και ο Colm Meaney, διάσημος για το ρόλο του στο Star Trek.

Το “Ho Ho Heist”, η πρώτη ταινία της σειράς, είναι μια συναρπαστική ιστορία ληστείας σε σκηνοθεσία του Steven Caple Jr. Σε αυτήν ο Άγιος Βασίλης καταλήγει στη φυλακή την παραμονή των Χριστουγέννων. Η Octavia Spencer υποδύεται την ντετέκτιβ Grinchauser, η οποία ανακρίνει τον Άγιο Βασίλη σχετικά με μια ληστεία που διαπράχθηκε από κλέφτες που παριστάνουν τον ίδιο. Η πλοκή πυκνώνει καθώς ο Nate, ένας εγκληματίας που υποδύεται ο Scoot McNairy, πρέπει να απελευθερώσει τον πραγματικό Άγιο Βασίλη για να σώσει τα Χριστούγεννα.

Η δεύτερη ταινία, “The Note”, σε σκηνοθεσία Bryce Dallas Howard, εκτυλίσσεται σε ένα ιρλανδικό νησί. Ο Colm Meaney υποδύεται έναν ψαρά, που θεωρείται από τους γείτονές του ως μια φιγούρα σαν τον Σκρουτζ , μέχρι που ένα μυστηριώδες μήνυμα σε ένα μπουκάλι αλλάζει για πάντα την άποψή του για τη ζωή.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.