02 Μάι 2024
READING

Trending Now: The world’s first ‘wearable’ pain-killer

2 MIN READ

Trending Now: The world’s first ‘wearable’ pain-killer

Trending Now: The world’s first ‘wearable’ pain-killer

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το MOVE+ Pro της Kineon είναι ένα νέο είδος συσκευής τεχνολογίας υγείας που επανακαθορίζει την ανακούφιση από τον πόνο. Δεν είναι όπως τα τυπικά health wearables που απλώς παρακολουθούν την υγεία μας – αντίθετα, βοηθάει πραγματικά στη βελτίωσή της.

Αυτή η επαναστατική συσκευή ξεχωρίζει ως φορητό εργαλείο φωτοθεραπείας, παρέχοντας ανακούφιση από τον πόνο χωρίς την ανάγκη συμβατικών μεθόδων όπως σπρέι, χάπια ή ενέσεις. Χρησιμοποιώντας διπλή φωτοθεραπεία, χρησιμοποιεί δύο τύπους κόκκινου φωτός για να προάγει την κυκλοφορία του αίματος σε στοχευμένες περιοχές, μειώνοντας αποτελεσματικά τη φλεγμονή, επουλώνοντας τους ιστούς, ανακουφίζοντας τον χρόνιο πόνο και επιταχύνοντας την αποκατάσταση.

Η φωτοθεραπεία, αν και μπορεί να ακούγεται ασυνήθιστη, χρησιμοποιείται για πάνω από έναν αιώνα. ο MOVE+ Pro αλλάζει αυτή την παλιά μέθοδο κάνοντάς την εύκολη στη μεταφορά και προσιτή. Αυτό σημαίνει ότι η τεχνολογία, η οποία παλαιότερα ήταν μεγάλη σε όγκο και ακριβή, είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους για καθημερινή χρήση. Είτε έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον μυϊκό πόνο μετά από μια σκληρή προπόνηση, είτε την κούραση μετά από αθλήματα, είτε τον συνεχή πόνο στην καθημερινότητά μας, το MOVE+ Pro είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που θα μας βοηθήσει να νιώσουμε καλύτερα.

Η συσκευή χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό κόκκινων LED 650 νανομέτρων και υπέρυθρων λέιζερ 808 νανομέτρων. Το ορατό φως LED λειτουργεί επιφανειακά, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα μειώνει τη φλεγμονή. Αντίθετα, το αόρατο υπέρυθρο φως διεισδύει βαθύτερα, βοηθώντας στην αποκατάσταση των ιστών και την αναγέννηση των κυττάρων για πιο βαθιά προβλήματα όπως η οστεοαρθρίτιδα ή η βλάβη των χόνδρων. Αυτή η προσέγγιση διπλού φωτός διασφαλίζει ολοκληρωμένη θεραπεία από την επιφάνεια έως βαθιά μέσα στους ιστούς.

Το MOVE+ Pro είναι εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει τρία ξεχωριστά μέρη που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνα τους ή μαζί, ανάλογα με το σημείο που αισθανόμαστε πόνο. Μόλις 15 λεπτά με το MOVE+ Pro μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον πόνο και να επιταχύνουν την επούλωση – ένα κρίσιμο πλεονέκτημα ειδικά καθώς οι φυσικές θεραπευτικές ικανότητες του σώματος επιβραδύνονται με την ηλικία.

Αυτή η συσκευή, ασφαλής και υποστηριζόμενη από κορυφαίους αθλητές, είναι μια ματιά στο μέλλον της προσωπικής υγειονομικής περίθαλψης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.