01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Phone Coolers

2 MIN READ

Campaign of the Day: Phone Coolers

Campaign of the Day: Phone Coolers

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Κάθε φορά που παίζουμε, βλέπουμε ταινίες ή περνάμε πολύ χρόνο στο τηλέφωνό μας, αυτό θερμαίνεται. Ευτυχώς, υπάρχουν ψυγεία, αλλά όχι αυτά που ξέρουμε. Τα νέα ψηφιακά “ψυγεία” από την Pepsi Zero Sugar έχουν σχεδιαστεί για να δροσίζουν τα τηλέφωνά μας.

Αυτά τα ψηφιακά ψυγεία χρησιμοποιούν έναν σύντομο, σταθερό, διαμήκη ήχο συχνότητας, μιμούμενα τα παραδοσιακά ψυγεία. Αυτός ο ήχος μετακινεί αποτελεσματικά τα σωματίδια αέρα στο εσωτερικό του τηλεφώνου μας, επιτρέποντάς του ουσιαστικά να εξαερίζεται.

Η καμπάνια της Pepsi περιλαμβάνει πάνω από 100 δημιουργικά σχεδιασμένα ψυγεία, τα οποία παρουσιάζονται σε πλατφόρμες όπως το TikTok και το Instagram Reels, με στόχο να δροσίσουν εκατομμύρια τηλέφωνα. Επιπλέον, η εκστρατεία ενισχύεται μέσω διαφημίσεων Out-Of-Home (OOH), ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να βιώσουν από πρώτο χέρι αυτούς τους ψύκτες στα τηλέφωνά τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.