15 Μάι 2024
READING

LG LED Signage: Ιδανική λύση προβολής για κάθε χώρο 

3 MIN READ

LG LED Signage: Ιδανική λύση προβολής για κάθε χώρο 

LG LED Signage: Ιδανική λύση προβολής για κάθε χώρο 

Οι οθόνες LED Signage της LG προσφέρουν λύσεις προβολής που προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες κάθε εφαρμογής, ανεξαρτήτως μεγέθους και υλοποίησης. Από ένα meeting room μέχρι ένα στάδιο, τα προϊόντα LG LED Signage παρέχουν αξιόπιστες λύσεις απεικόνισης, με σειρές οθονών ειδικά σχεδιασμένες τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους.

LG LED Signage για εσωτερικούς χώρους 

Αντιλαμβανόμενη την πολυπλοκότητα των συγχρόνων επιχειρήσεων, η LG διαθέτει τη σειρά LED All-in-One. Ποτέ η χρήση ενός LED Wall δεν ήταν πιο απλή, αφού το All-in-One μπορεί να το διαχειριστεί κάποιος μόνο με ένα τηλεκοντρόλ, χωρίς ειδικές γνώσεις και απλά να συνδέσει το laptop του και να ξεκινήσει την παρουσίαση του.

Επιλέξτε μεταξύ 136“,163“και 171” που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε εταιρείας, όπως αίθουσες συναντήσεωναίθουσες διοικητικών συμβουλίων και αμφιθέατρα.

Για όσους απαιτούν ευελιξία και εύκολη συντήρηση ενδείκνυται το LED Bloc με καμπίνες 54 ιντσών. Σε εφαρμογές που πρώτη προτεραιότητα είναι η ανάλυση και η λεπτομέρεια ενδείκνυται η σειρά Fine-pitch Essential.

Εάν κι εσείς επιθυμείτε να μετατρέψετε το κατάστημα λιανικής σας, σε ένα έναν μοναδικό προορισμό για τους πελάτες σας, η σειρά Compact Series διαθέτει επιλογές τόσο για την βιτρίνα όσο και τους εσωτερικούς χώρους, με υψηλή φωτεινότητα, διασφαλίζοντας άψογη ποιότητα εικόνας ακόμα σε σημεία με έντονη ηλιοφάνεια. Επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης σε γωνιακές επιφάνειες 90°, θα προσφέρει ενιαίο περιεχόμενο και μοναδική αισθητική στο κατάστημα σας.

Λύσεις LG LED Signage για εξωτερικούς χώρους 

 Η LG διαθέτει μία πληθώρα λύσεων και για οθόνες signage σε εξωτερικούς χώρους. Η σειρά Stadium απευθύνεται σε γήπεδα και στάδια, ενώ η σειρά Ultra Light επιτρέπει τη δημιουργία τεράστιων displays χάρη στην πολύ λεπτή και ελαφριά κατασκευή της. Η LG έχει φροντίσει να δημιουργήσει και τη σειρά Seaside, σε περίπτωση που η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί σε παραθαλάσσια περιοχή. Στη γκάμα της LG βρίσκουμε επίσης τη σειρά Eye-Level Accessible LED, η οποία προορίζεται για τοποθέτηση στο επίπεδο του δρόμου, τη σειρά Versatile, η οποία επιτρέπει τη γρήγορη εγκατάσταση ακόμα και σε μεγάλα μεγέθη.

Το SuperSign CMS διευκολύνει τη διαχείριση 

Η LG παρέχει επίσης το λογισμικό απομακρυσμένης διαχείρισης SuperSign CMS. Μέσω αυτού δίνεται η δυνατότητα για τη δημιουργία και τη διαχείριση ψηφιακού περιεχομένου από απόσταση. Για καταστήματα και αλυσίδες με πολλές οθόνες, το SuperSign CMS παρέχει απρόσκοπτη και άμεση διαχείριση εξ αποστάσεως κάνοντας πιο αποδοτική τη λειτουργία της επιχείρησης.

Δώρο η άδεια χρήσης του SuperSign CMS για ένα έτος 

Η LG Business Solutions Ελλάδος προσφέρει την άδεια χρήσης του λογισμικού LG SuperSign CMS για ένα χρόνο για παραγγελίες, μέχρι 29/02/2024

Για περισσότερες πληροφορίες ή Live Demo,  επισκεφτείτε εδώ

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.