02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: It’s On Prime

2 MIN READ

Campaign of the Day: It’s On Prime

Campaign of the Day: It’s On Prime

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η τελευταία παγκόσμια καμπάνια του Amazon για το Prime προβάλλει τη μεταμορφωτική δύναμη των νέων ενδιαφερόντων και χόμπι. Η καμπάνια, με τίτλο “It’s On Prime”, περιλαμβάνει δύο διαφορετικές διαφημίσεις που αποτυπώνουν την ουσία της έναρξης νέων κεφαλαίων.

Η πρώτη διαφήμιση, “Double Shot Dad”, επικεντρώνεται σε έναν νέο πατέρα ο οποίος, εμπνευσμένος από ένα επεισόδιο της σειράς “The Boys” στο Amazon Prime Video, επιχειρεί να μπει στον κόσμο της χειροποίητης παρασκευής καφέ. Σε αυτό το σποτ 30 δευτερολέπτων, οι θεατές τον βλέπουν να συνδυάζει τη φροντίδα του μωρού με την παραγγελία εξοπλισμού καφέ από το Amazon, απεικονίζοντας ένα γνωστό σενάριο για πολλούς νέους γονείς.

Η δεύτερη διαφήμιση, “Concrete Jungle”, είναι μια αφήγηση 60 δευτερολέπτων που ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που μετακομίζει σε μια νέα πόλη αλλά νιώθει μοναξιά στο τσιμεντένιο διαμέρισμά της. Αφού παρακολουθεί ένα επεισόδιο της σειράς “Good Omens”, αρχίζει να παραγγέλνει εξοπλισμό κηπουρικής στο Amazon για να μετατρέψει το διαμέρισμά της σε έναν πράσινο παράδεισο.

Και οι δύο διαφημίσεις έγιναν από το δημιουργικό γραφείο Wieden+Kennedy του Λονδίνου και σκηνοθετήθηκαν από τον Michael Spiccia της MJZ. Η καμπάνια βίντεο υποστηρίζεται από out-of-home, κοινωνικές και ψηφιακές διαφημίσεις.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.