02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: WhataWings

2 MIN READ

Campaign of the Day: WhataWings

Campaign of the Day: WhataWings

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Whataburger, μια μεγάλη αμερικανική αλυσίδα fast-food που είναι γνωστή για τα μπιφτέκια της, μπαίνει τώρα και στον κόσμο των φτερούγων κοτόπουλου λανσάροντας τα WhataWings χωρίς κόκαλα. Αυτή η προσφορά φέρνει μια παιχνιδιάρικη πινελιά στην παραδοσιακή συζήτηση για τις φτερούγες, προκαλώντας συζητήσεις σε διάφορες πλατφόρμες.

Τα WhataWings, περιλαμβάνουν εννέα τρυφερές μπουκιές κοτόπουλου από 100% λευκό κρέας, επικαλυμμένες με τις ξεχωριστές σάλτσες της Whataburger, όπως Honey Butter, Buffalo, Honey BBQ και Sweet & Spicy. Το λανσάρισμα αποτελεί μέρος μιας χιουμοριστικής καμπάνιας που εμβαθύνει σε μια δημοφιλή γαστρονομική διαμάχη: μπορούν οι φτερούγες να είναι φτερούγες χωρίς τα κόκαλα;

Η καμπάνια WhataWings, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την McGarrah Jessee και εμπνεύστηκε από συζητήσεις στο Reddit, είναι μια διασκεδαστική προσέγγιση της κουλτούρας των φτερούγων. Απευθύνεται σε όσους αμφισβητούν τις φτερούγες χωρίς κόκαλα, εστιάζοντας στην εξαιρετική γεύση, τις τολμηρές σάλτσες και το ποιοτικό κρέας.

Βασικό μέρος της καμπάνιας είναι μια τηλεοπτική διαφήμιση 30 δευτερολέπτων. Δείχνει μια αστεία συγκέντρωση στο δημαρχείο, όπου ένας άνδρας είναι αναστατωμένος για τα WhataWings χωρίς κόκαλα, λέγοντας ότι “οι πραγματικές φτερούγες έχουν κόκαλα”. Η διαφήμιση έχει δημιουργηθεί από τη Laura Murphy, την Gravy Films και τους Voorhes και προσθέτει χιούμορ στη συζήτηση για τις φτερούγες.

Η ολοκληρωμένη καμπάνια εκτείνεται σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, υπαίθριες, ψηφιακές, κοινωνικές πλατφόρμες και πλατφόρμες gaming, φροντίζοντας να μάθουν όλοι για τα WhataWings.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.