30 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Yours for 200 Years

2 MIN READ

Campaign of the Day: Yours for 200 Years

Campaign of the Day: Yours for 200 Years

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Ως ένα φόρο τιμής στην πλούσια ιστορία της και τη σύνδεσή της με το βρετανικό κοινό, η Cadbury, σε συνεργασία με την  VCCP London, ξεκίνησε μια συναισθηματική καμπάνια για να γιορτάσει την 200ή επέτειό της.

Από τότε που ξεκίνησε στο Μπέρμιγχαμ, το 1824, η Cadbury έχει γίνει βασικό μέρος της βρετανικής ζωής και κουλτούρας. Η επετειακή εκστρατεία, με τίτλο “Yours for 200 Years”, υπογραμμίζει αυτή τη στενή σχέση, δίνοντας έμφαση στις αξίες της καλοσύνης και της κοινότητας που ήταν πάντα σημαντικές για την εταιρεία ζαχαροπλαστικής.

Το κύριο χαρακτηριστικό της καμπάνιας είναι η αναβίωση του εμβληματικού τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ “Mum’s Birthday”, που μετονομάστηκε εύστοχα σε “Birthday”. Αυτή η διαφήμιση, που έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη του κοινού, ταξιδεύει τους ανθρώπους σε 200 χρόνια βρετανικής ιστορίας. Ξεκινά με ένα νεαρό κορίτσι στην προπολεμική εποχή, που αγοράζει μια σοκολάτα για τα γενέθλια της μαμάς της. Καθώς η διαφήμιση εξελίσσεται, οι σκηνές γύρω της αλλάζουν για να δείξουν διαφορετικές εποχές, αλλά η γλυκιά ιστορία αγάπης και καλοσύνης παραμένει η ίδια.

Η Cadbury επιστράτευσε μεγάλο μέρος του αρχικού καστ από τη διαφήμιση “‘Mum’s Birthday” του 2018, συμπληρώνοντάς τους με σωσίες και προηγμένες τεχνικές post-production για να διατηρηθεί η συνέχεια με το αρχικό υλικό.

Η καμπάνια “Yours for 200 Years” θα προβληθεί παντού στο Ηνωμένο Βασίλειο, καλύπτοντας το ραδιόφωνο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις εφημερίδες και το διαδίκτυο. Ταυτόχρονα, περιλαμβάνει και έναν διαγωνισμό που ξυπνάει αναμνήσεις. Ο κόσμος μπορεί να στείλει οικογενειακές φωτογραφίες με προϊόντα Cadbury. Ορισμένες από αυτές τις φωτογραφίες θα εκτεθούν σε δημόσιους χώρους σε όλη τη χώρα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.