17 Μάι 2024
READING

H IKEA ανάμεσα στους True Leaders 2022 της ICAP CRIF

2 MIN READ

H IKEA ανάμεσα στους True Leaders 2022 της ICAP CRIF

H IKEA ανάμεσα στους True Leaders 2022 της ICAP CRIF

Η IKEA, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, κατάφερε και πάλι να ξεχωρίσει στην ελληνική αγορά και αναδείχθηκε από την ICAP CRIF ως True Leader 2022. Η διάκριση αυτή προδίδει ότι η ΙΚΕΑ βρίσκεται ανάμεσα στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρίες για το 2022, ενώ παράλληλα συγκαταλέγεται στις 500 εταιρείες που σημειώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, ο οποίος είχε αύξηση από το έτος 2021 στο 2022. Ταυτόχρονα, η διάκριση της ΙΚΕΑ ως True Leader την τοποθετεί στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου δραστηριοποίησης της με βάση τον Κύκλο Εργασιών που καταγράφει, ενώ αξιολογείται με υψηλό ICAP CRIF Score.

Η φετινή απονομή πραγματοποιήθηκε κατά την Επίσημη Τελετή, ως γιορτή του υγιούς επιχειρείν, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 300 υψηλόβαθμα στελέχη των κορυφαίων επιχειρήσεων, καθώς και εκπρόσωποι των σημαντικότερων φορέων επιχειρηματικότητας στη χώρα μας. Την ΙΚΕΑ εκπροσώπησε ο κ. Μάνος Μανουσσάκης, ΙΚΕΑ Finance Manager Planning & Controlling.

Η ICAP CRIF, για 13η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύει τις Εταιρίες και τους Ομίλους που καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις επιχειρηματικές προκλήσεις που εμφανίζονται στην ελληνική πραγματικότητα, όπως συνέβη τη χρονιά 2022, και πρωταγωνιστούν σημειώνοντας ανάπτυξη. Τα κριτήρια αξιολόγησης που χρησιμοποιεί ο θεσμός κατά τη διαδικασία ανάδειξης των κυρίαρχων εταιριών είναι αντικειμενικά, χωρίς να παρεμβάλλεται ο παράγοντας της υποκειμενικής γνώμης. Η ICAP CRIF αποτελεί την μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που έχει αναγνωρισθεί ως Credit Rating Agency από την European Securities and Markets Authority (ESMA) και ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ECAI) από την Τράπεζα της Ελλάδος,

Ο κ. Μάνος Μανουσσάκης, ΙΚΕΑ Finance Manager Planning & Controlling ανέφερε κατά την παραλαβή του βραβείου: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν μας τη διάκριση. Προσπαθούμε πάντα, ανεξαιρέτως των επιχειρηματικών προκλήσεων που εμφανίζονται στο διάβα μας, να ανταποκρινόμαστε στις δυσκολίες της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας και να σημειώνουμε πρόοδο. Δηλώνουμε υπερήφανοι που οι προσπάθειες μας αναγνωρίζονται από αξιόπιστους οργανισμούς και εταιρίες όπως η ICAP CRIF και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να καταβάλλουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για μελλοντικές προκλήσεις και επιτυχίες.»

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.