24 Ιούλ 2024
READING

Η Lidl Ελλάς σταθερός αρωγός ευάλωτων οικογενειών με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συνολικής αξίας 520.000€

3 MIN READ

Η Lidl Ελλάς σταθερός αρωγός ευάλωτων οικογενειών με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συνολικής αξίας 520.000€

Η Lidl Ελλάς σταθερός αρωγός ευάλωτων οικογενειών με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συνολικής αξίας 520.000€

Για 5η συνεχή χρονιά καλύπτει τις βασικές ανάγκες 340 ευάλωτων οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και ενισχύει το έργο του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και αντλώντας έμπνευση από τις διαχρονικές εταιρικές της αξίες, η Lidl Ελλάς διευρύνει τη συνεργασία της με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής (Δίκτυο) και το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για 5η συνεχή χρονιά, συνεχίζοντας την πρωτοβουλία «Συνέργεια Προσφοράς και Αγάπης». Με το πέρας της φετινής συνεργασίας, η Lidl Ελλάς θα έχει προσφέρει συνολικά προϊόντα αξίας 520.000€ για τη στήριξη οικογενειών που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μέσα από αυτή τη συνέργεια, οι τρεις φορείς ανανεώνουν τη δέσμευσή τους απέναντι στην κοινωνία, αναδεικνύοντας τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας. Συγκεκριμένα, η Lidl Ελλάς στο πλαίσιο ενίσχυσης του έργου του Δικτύου, προχωράει στη συνέχιση της δωρεάς τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών καθαριότητας, χαρτικών κ.ά., συνολικής αξίας 120.000€ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Τα προϊόντα παραλαμβάνει σε μηνιαία βάση το Δίκτυο από την αποθήκη της εταιρείας στα Καλύβια Αττικής και τα διαθέτει για τη στήριξη του έργου του Κ.Υ.Α.Δ.Α., συγκεκριμένα για την κάλυψη βασικών αναγκών 340 οικογενειών ετησίως, καθώς και των λειτουργικών αναγκών του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

«Παραμένουμε βαθιά ευαισθητοποιημένοι για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται είτε σε συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού, για διάφορους λόγους, είτε κάτω από το όριο της φτώχειας. Θέλουμε κάθε φορά όχι μόνον να δρούμε υποστηρικτικά, αλλά να ευαισθητοποιούμε προληπτικά. Να δυναμώνουμε την κοινότητα και να μειώνουμε τους αποκλεισμούς και την ανισότητα, γι’ αυτό και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη συνέχιση αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς.

«Μαζί με τη Lidl Ελλάς και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής συνεχίζουμε με σταθερότητα και συνέπεια το έργο προσφοράς. Είμαστε χαρούμενοι που η συνεργασία μας ανανεώνεται για 5η χρονιά, καθιστώντας την αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής δραστηριότητάς μας για την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων», δήλωσε η Πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α., κα Τζίνη Γεννηματά.

«Ευχαριστούμε θερμά τη Lidl Ελλάς και το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων – Κ.Υ.Α.Δ.Α για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Μέσω της κοινής μας δράσης και με ειλικρινές αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας συνδράμουμε όλοι μαζί στη φροντίδα και την ανακούφιση όσων το έχουν ανάγκη», ανέφερε ο Πρόεδρος του Δικτύου, κ. Νικόλαος Πέντζος.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.