30 Απρ 2024
READING

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Moller’s

1 MIN READ

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Moller’s

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Moller’s

Η New Age Communications παρουσίασε την τελευταία της διαφημιστική πρωτοβουλία για τη Moller’s, η οποία περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά θέματα με επίκεντρο την “ειρήνη” και την “αλήθεια”. Η καμπάνια ξεδιπλώνεται σε δύο διαφημιστικά σποτ, καθένα από τα οποία μεταφέρει το μοναδικό του μήνυμα.

Η πρώτη διαφήμιση, με θέμα την “ειρήνη”, παρουσιάζει δύο νεαρούς πρωταγωνιστές που εμπλέκουν το κοινό στην κατανόηση της σημασίας της ειρήνης, της ανοιχτής συζήτησης και του ουσιαστικού διαλόγου. Αυτή η αφήγηση επιδιώκει να αναδείξει τη σημασία αυτών των αξιών στη σημερινή κοινωνία.

Από την άλλη, το διαφημιστικό σποτ για την “αλήθεια” υιοθετεί μια πιο μαρτυρική προσέγγιση. Εδώ, οι μικροί πρωταγωνιστές των ταινιών των Moller’s, όπως η μικρή Έρση, μοιράζονται προσωπικές πληροφορίες σχετικά με την απόφασή τους να συμμετάσχουν στο διαφημιστικό ταξίδι της Moller. Συζητούν τι ήταν αυτό που έκανε τη Moller να ξεχωρίσει γι’ αυτούς, προσφέροντας μια αυθεντική προοπτική στους θεατές. Αυτό το σποτ στοχεύει να συνδεθεί με το κοινό σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, προσδίδοντας μια αίσθηση γνησιότητας στην καμπάνια.

Η καμπάνια «τρέχει» σε τηλεόραση, digital, social και ραδιόφωνο, εξασφαλίζοντας ευρεία εμβέλεια. Το δημιουργικό υπογράφει η New Age σε σκηνοθεσία του Γιώργου Ζώη, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Magic Pixel.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.