14 Ιούν 2024
READING

BOX BLAST: Έκπτωση 3€ σε κάθε παραγγελία

1 MIN READ

BOX BLAST: Έκπτωση 3€ σε κάθε παραγγελία

BOX BLAST: Έκπτωση 3€ σε κάθε παραγγελία

Έκπτωση 3€ σε κάθε παραγγελία φαγητού, καφέ, γλυκού, από την πρώτη κιόλας παραγγελία, προσφέρει τo BOX για άλλη μια φορά, με την μοναδική προσφορά ΒΟΧ BLAST.

Με το BOX BLAST ο χρήστης κερδίζει άμεσα 3€ στην πρώτη του παραγγελία, αλλά και νέο κουπόνι 3€ για την επόμενη παραγγελία που θα πραγματοποιήσει από τα χιλιάδες καταστήματα που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Επιπλέον, με το BOX BLAST ο χρήστης σε κάθε παραγγελία, εκτός από τα 3€ έκπτωση που κερδίζει, κερδίζει και πόντους, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει άμεσα σε ευρώ κατά την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας του ή και σε GB αν είναι συνδρομητής COSMOTE.

Κάθε κουπόνι BOX BLAST ισχύει για 3 ημέρες και το ελάχιστο ποσό παραγγελίας που μπορεί να εξαργυρωθεί είναι 8€. Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα καταστήματα έως τις 18 Φεβρουαρίου.

Με περισσότερα από 13.000 καταστήματα σε 100 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, το BOX, η δημοφιλής υπηρεσία delivery για online παραγγελίες φαγητού, καφέ αλλά και supermarket αποτελεί το delivery που ο χρήστης πάντα κερδίζει, μέσα από καθημερινές και αποκλειστικές προσφορές.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.